selimm 08.02.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Majac do wyboru Civica i Focusa z najlepszym zawieszeniem w swojej klasie - wybralbym to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Maluszku!!! ja mam wlasnie focusa (tzn nie ja a firma) dlatego pisalam ze idealne bo firmowe:D ale nie rozumiem czemu niektorzy potwornie sie na forda krzywia... uwazam ze autko calkiem nieglupie, no moze tylko ciut za bardzo oklepane:D Też bym takie chciała tzn. firmowe. Dobrze, że drugi samochód jest firmowy więc dajemy sobie radę A co do Foczek to fakt, coraz więcej ich na ulicach. Ostatnio jeździłam nową wersją Focusa i jakoś już mi tak nie przypadł do serducha jak mój własny więc może jednak za kilka latek wymienię na wymarzonego Civica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A moje wymarzone auto to ...terenowkataki Land Cruser ehhhno nic, w nastepnym zyciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 08.02.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 To może i mi poradzicie. Potrzebny nam drugi samochód - taki "dzieciato-wyjazdowy". Do jazd miejskich chyba nadal nasza Fabia będzie słuzyć, a tu chodzi o wpakowanie siebie, dzieci i dobytku na bliższe i dalsze wyjazdy. Jedno dziecko 3 lata, drugie ma byc za miesiąc z ogonkiem. Ma to byc przede wszystkim pakowne (auto, nie dziecko ). Cenowo chciałabym, zeby zmieściło w przedziale 30-40 tys i nie było starsze niż 5 lat. Oczywiście mało się znamy na samochodach i strasznie boimy się zakupu auta używanego, ale cóż, na nowe nas nie stać. Abromb ma wielki sentyment do Skody i ostatnio wyczaił jakąś 3 - letnią Octavię Elegance z przebiegiem 35 tys (przewijana? ) za 49 tys w wersji która nowa kosztuje pod 90 tys. Tylko że ja - o ile lubię naszą Fabię - to do Octavii nie mam takiego przekonania (bo choć pakowna jak diabli, to wszyscy mówią, że silnik słaby). A ponadto ta kasa to trochę dużo za duża niz planuje wydać no i za elegancję nie chce mi się płacić... Wolałabym (wstępnie) jakiegoś Japończyka, ewentualnie Seata. Z drugiej jednak strony - mamy sprawdzony (i tani) serwis Skody no i te Skody mało kradną. Więc może jednak szukać jakiejś Octawii. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A moje wymarzone auto to ...terenowka taki Land Cruser ehhh no nic, w nastepnym zyciu:D O to tak jak ja Tylko ja wolę Jeepa Wranglera i jest to jedyne auto, które bez wahania mogłabym kupić (oczywiście gdybym miała taki pieniądz) i to bez żadnych jazd próbnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.02.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A czy jest auto, w którym woda z dachu nie kapie na siedzenia po otwarciu drzwi? Strasznie mnie to teraz wkurza. Marzy mi się też dobra widoczność do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A moje wymarzone auto to ...terenowka taki Land Cruser ehhh no nic, w nastepnym zyciu:D O to tak jak ja Tylko ja wolę Jeepa Wranglera i jest to jedyne auto, które bez wahania mogłabym kupić (oczywiście gdybym miała taki pieniądz) i to bez żadnych jazd próbnych. To ja tez sie pisze do klubu! Malzonowi sie marzy LandCruiser, ja moge poprzestac na RAV4... Chociaz ojciec prawie sie zawiesil na lodowych koleinach ostatnio, jak pojechal na dzialke, wiec u mnie to raczej koniecznosc niz luksus i cus bedziemy musieli wykombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ewak ooo taaak RAV tez miodzio...i latwiej zaparkowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 09.02.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Masz dylematy, zatem masz kasę, która pozwala Ci na takie rozmyślania i akceptację skrajnie różnych potencjalnych rozwiązań (od najdroższych do najtańszych). Kup nowy, ale z najniższej półki cenowej. Nie będzie ryzyka wielkich strat finansowych w razie kradzieży, porysowania... Na "nówkę" dostaniesz tanie ubezpieczenie, któe pokryje sporą część strat (jakby co). No i będzie gwarancja ! Kup niedużego minivana to nie będzie klopsa kiedy trzeba będzie coś przewieźć. Nie będzie to długie kombi, więc da się łatwo parkować w mieście. Nie kupuj auta "pod ojca" - to nie on będzie min jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 09.02.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kup niedużego minivana to nie będzie klopsa kiedy trzeba będzie coś przewieźć. Bardzo bym chciała, ale taki np. spacestar kosztuje 50 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 A ja zawsze z musu a rzadziej z wyboru trzymałem się przy średniej półce miałem 190D - najmilej wspominam, najtańsza eksploatacja (nic się nie psuło jak to w mercedesie, wbrew pozorom tanie części z uwagi na zamienniki - wcale nie gorsze) potem miałem chyba 2-letnie punto - hmmmm - są to świetne auta dopóki nie zejdą z deski kreślarskiej a potem nastała era kilku Reno - i wspominam je bardzo miło - odpukać zawsze mi się nieźle nimi jeździło teraz mam coupetkę i też nie narzekam - już ładnych parę lat nam służy tyle, że na nasze dziurawe drogi...brrrrrr aktualnie z powodu budowy pewnie mogę zapomnieć o czymś innym ale może kiedyś....jakieś volvo bądź grand jerokee się marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.02.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 VW i żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Popieram post powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 14.02.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Nie żebym coś mówił ale moim wyborem byłby zdecydowanie nowy Seat Leon - za 14 dni premiera w Polsce. To jest autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 To... pół VW, jak moja "knedliczka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Swierszcz1719500124 14.02.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 To... pół VW, jak moja "knedliczka" racja, z tym że to ta lepsza i piękniejsza połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2006 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.02.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Bardzo bym chciała, ale taki np. spacestar kosztuje 50 tys. Podkreślam ponownie: niedrogiego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.02.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 VW i żadne inne http://camelot.dyndns.org/diape/html/tuning/denkvw.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Świetne Selimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts