Kacha72 05.02.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 WitamKupiiśmy z głównym inwestorem działke w październiku ! w lutym nareszcie kupiliśmy projekt Archonu+ Dom w jeżówkach 2 po prawie 4 miesięcznych poszukiwaniach ....... teraz gnębią nas rózne papierki ale .... Sylwestra będę spedzala w domu własnym !!!! piękne plany wiem .... ale trzeba marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.04.2006 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 papierologia to ten etap na którym utknęłam .... czekamy na pozwolenie na budowę ...ekipa wybrana pieniądze bank da hhiihih teraz tylko nerwy na wodzy i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.04.2006 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Komedia wokół planu zagospodarowania przestrzennego na przyległych działkach daje sie we znaki jak mnie ktoś dzisiaj zapyta czy chcę budowac ten dom to entuzjazm z przed kilku miesięcy lekko osłabł ....... może jednak zbiorę siły i pójdę do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.05.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 W PONIEDZIAŁEK 22 MAJA ZACZYNAJA KOPAC!!! Budowanie domu staje sie faktem ostatnie nerwowe dopinanie spraw typu matriał bank transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.05.2006 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Oczywiście z tym poniedziałkiem to byla gruuuba przesada mamy wtorek i może jutro będą kopać geodeta wytyczył mi dzisiaj domek pospacerowałam sobie po pokojach siakieś małe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.05.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Pierwszy niewypał.........fundamenty wykopane pod chudziak po weekendzie sa w opłakanym stanie , lało 3 dni i zalało i pozasypywało ech budowanie domu to prawdziwa przyjemność........ nadal nie mam kaloszy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.06.2006 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 27,06............ murują się ściany fundamentów ........ obnizamy sciany fundamentowe żeby do domu nie wchodzić jak do wieżowca po kilkunastu schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.07.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 17,07 parter prawie gotowy jedna ze ścian działowych burzyłam już 3 razy i nadal nie jestem pewna czy teraz jest dobrze:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 przede wszystkim pokój dzienny nie jest za duży jeżeli Wam nie zależy na zamkniętej kuchni to proponuje ja otworzyc na salon bedzie przestronniejw przedpokoju zmienilam spizarkę i wygospodarowałam sobie przy samym wejsciu pomieszczenie na buty ( tam jest wentylacja )pomieszczenie gospodarcze na dole jest małe i pralnia bedzie na górze obok łazienkizlikwidowałam balkon nad wejsciem i córki pokój został powiekszony o tą część gdzie był balkonreszte na razie mam bez zmian i jestem zadowolona z wyników życze powodzenia jakie mieliście pomysły na zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 nadal siedzę w parterze ....... zaszalowane juz wszystko czytaj kaska za szalunki leci .... a strop jeszcze wciąż nie zalany bo wykonawca " lata" od jednego miejsca do drugiego i nie moze sie biedaczysko na jednym supić ..... jutro mu zrobię kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.08.2006 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 no właśnie, ten salon ciutke mały nam się wydał - zrezygnowaliśmy z tarasu i przesunęliśmy ścianę o 80 cm powiększając wnętrze o jakiś 4m2 - teraz salon ma 34m2, trochę lepiej... zrezygnowaliśmy też z pierwszego pokoju tuż przy wejściu, przesuwając sciankę działową powiększyliśmy pralnię a w pomnijszonym pokoju (wejscie teraz od przedsionka) powstało pomieszczenie na różne klamoty/buty/torby itp. góra praktycznie bez zmian, podobnie jak Ty - będzie bez balkonu nad wejsciem i pokój połączony z tym przylegającym do łazienki. dlaczego obniżasz dom, rzeczywiscie wysoko jest w projekcie? u nas chyba dobrze by się skaładało, teren w wysokimi wodami jest... to projektant mi podwyzszył fundamenty bo dom stoi na spadku i przód miał mieć 11 schodów , po obnizeniu beda 3 stopnie a teren z tyłu zostanie nieco zniwelowany i na koncu tarasu chyba bedzie murek taras tym samym bedzie w niszy ktora może byc z czasem przyjemnym schronem przed ciekawkimi sasiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.08.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 STROP WYLANY kolejny wazny etap tej budowy za nami , teraz pare dni przerwy scianka kolankowa niska wieniec więżba no i ...... moze ta połowa wrzesnia jest realna na zakonczenie stanu surowego czas sie zacząc rozgladać za oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.08.2006 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 szalowanie drugiego wieńca i schodów wewnetrznych ukonczone! jutro zalewanie chyba sie tez zaleje zwłaszcza że dzisiaj sa moje .....fyfnaste... urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.10.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ale mam braki........ stan budowlany: Więżba skonczona .... łacenie tez od srody 18,10 maja zaczynać kłaść dachówke mamy misiąc opóźnienia ... i nikt nie jest winny przymierzamy sie do drenażu niestety na naszym terenie to konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.11.2006 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 mamy 4 listopad i dach nietkniety pojawiły sie ścianki działowe poddaszadrenaż skonczony inwestor i inspektor wykonali własnoręczniejestem wściekła z powodu tak duzych opóxnień , ale ........ muszę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.12.2006 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 dach nadal "robimy' brakuje jeszcze sporo elementów do zakonczenia stanu surowego a wykonawca ma czas do 8,12 w zyciu nie zdąży braki; - schody do piwniczki - schody wejsciowe i taras - luksfery w garażu - jedna ścianka działowa u góry - kominy zakonczenie wkaflex - wstawienie okien połaciowych pracy mnóstwo a nas zima zastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.12.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 No i mamy 8,12 a u nas wykonawca dalej siedzi oszalował schody do piwnicy oraz wejściowe robi zakonczenia kominów brakuje jeszcze 200 dachówek 3 m rynny i inne drobne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.12.2006 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witajcie życze powodzenia i cierpliwości salon ... no cóż to zależyc czego oczekujemy mój mąż jest zachwycony bo nie jest to ogromny zimny hangar , ja wolalabym ciut większy , ale wiem jak można go powiększyć ..... tylko za późno na to wpadłam mozna wykusz zrobić na cała ścianę boczną salonu a drzwi tarsowe przesunąć do końca zadaszenia tylko wówczas taras nie jest pod daszkiem jak wam to nie przeszkadza to można powiększyc a tak wogóle to 30 m to nie tak mało zdjęcia wkleję w najblizszym czasie jak skonczą elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.12.2006 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 witajcie życze powodzenia i cierpliwości salon ... no cóż to zależyc czego oczekujemy mój mąż jest zachwycony bo nie jest to ogromny zimny hangar , ja wolalabym ciut większy , ale wiem jak można go powiększyć ..... tylko za późno na to wpadłam mozna wykusz zrobić na cała ścianę boczną salonu a drzwi tarsowe przesunąć do końca zadaszenia tylko wówczas taras nie jest pod daszkiem jak wam to nie przeszkadza to można powiększyc a tak wogóle to 30 m to nie tak mało zdjęcia wkleję w najblizszym czasie jak skonczą elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts