Kacha72 28.12.2006 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 ja zlikwidowałam balkon nad wejściem i powiększyłam środkowy pokój widać to na zew elewacji z przodu domu pokój wyszedł najładniejszy ze wszystkich na gorze bo nie ma skosów garaż jest na jeden samochód wiec jest ok zawsze o pól metra mozna tez poszerzyć garderoby zostawiłam bez zmian bo stryszek za łazienką bedzie pralnia i suszarnia tam bedzie pralka a ta druga garderoba u syna w pokoju tez sie przyda .... jak cos to pytajcie smiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.12.2006 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 projekt jest dość dobrze przygotowany z błedów to za wysokie drzwi wejściowe .... takich nie robia w standarcie zadne firmy należy od razu obnizyc o 20 cm a tak to raczej ok koszty hmmmmm to zależy od tego z czego bedziecie budować ja mam porotherm 25 PW i dachówkę ceramiczną angobe szlachetna koramika ( dość droga) i stan surowy otwarty to prawie 200 tys dach nas kosztował ponad 30,000 , koszta to niestety minusy domów o skomplikowanych dachachpozdr kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.01.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wykonawca stanu surowego wkońcu ukończył z bólami dzieło jest pare drobiazgów do poprawienia , ale to naprawde szczegóły z dalszych etapów : -skonczona elektryka - wstawione wszystkie okna drzwi i brama garazowa - wylane tarasy i schody zew - trwa tynkowanie Panowie zaczęłi 3,01 w środe do soboty były wstawione wszystkie stalówki zagruntowane sciany i betonowe elementy, oraz otynkowane dwa pomieszczenia na górze zrobiłam czasowe ocieplenie przy krokwiach i dzięki łagodnej zimie ( póki co) mozna leciec dalej aaaaa jestem posiadaczką kozy i piły łańcuchowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.01.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 mamy 15,12 górne pomieszczenia otynkowane wraz z klatka schodowa został cały dół następny wykonawca juz sie czai za progiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.01.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dzisiaj panowie otynkowali salon w piątek zaczynamy ocieplenie elewacji zew jaka zima taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.01.2007 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Z ocieplenia nici zima sie rozszalała śniegiem i mrozem ledwo zdążyliśmy z tynkami.... został garaż poczeka na dodatnie temp. Zaczęła sie równiez instalacja kotłowni , co , cw pod koniec lutego moge myśleć o pasadzkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.02.2007 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Pół domu ocieplone a właściwie obłożone styropianem parapety wewnętrzne zainstalowane teraz tylko tynkarz musi poprawić ubytki wokół nich instalator kotłowni ma urlop wiec kaloryfery grzecznie czekaja na swoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 13.05.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Zmiany: Kotłownia skończona tynki również połozone wysuszone posadzki zalane w poniedziałek 14 maja wchodzi wykonawca prac wykonczeniowych zacznie od poddasza , kafelki w łazienkach gładzenie szlifowanie malowanie mnóstwo pracy czas ma do końca lipca po tym terminie niezależnie od etapu wykonczenia domu muszę opuścić mieszkanie. Gorączkowa bieganina za kafelkami panelami farbami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.07.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dolna łazienka skończona górna w trakcie realizacji poddasze juz jest kolorowe ( zdarzyły się wpadki z kolorem np. róz zamiast brzoskwini..... przemalowane natychmiast ) zostało porządnie posprzątać ... za dwa dni kladą panele na górze i drzwi wewnetrzne dól ... podobno sie zrobi sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts