Alski 22.11.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Stosuje mial , wlasnie codziennie zmieniam ustawienia , dzisiaj bede wazyl ile mi poszlo mialu i podam ustawienia. A Ty juz cos z nim ustaliles? Dodam ze mam sterownik ST 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Stosuje mial , wlasnie codziennie zmieniam ustawienia , dzisiaj bede wazyl ile mi poszlo mialu i podam ustawienia. A Ty juz cos z nim ustaliles? Dodam ze mam sterownik ST 77 a to różne sterowniki mają ? ja niestety jeszcze nie mam pieca dopiero zastanawiam się jaki kupić i właśnie ten stalmark bardzo mi odpowiada bo jest na miał, który jeszcze jest dość tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts