margaryt 05.10.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dziękuję za zdjęcie. Świtny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Efilko czy nad stołem to Vicky (ta długa 5 szt.)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.10.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 tak pasieńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 tak pasieńko choruje na nią ale pokazałam małżowi na bartyckiej i on nie zachorował i jak na razie będzie wisiała żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 06.10.2010 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efilo udało Ci sie cyknąć kinkietowe cubiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 http://img163.imageshack.us/img163/4798/dsc42561.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 06.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efilo dziękuję Fajny efekt. My chcemy te kinkiety w przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efekt świetny!!! Niestety cena nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.10.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Efekt świetny!!! Niestety cena nie A ile te kinkiety kosztują? Ja zamwiałam na allegro większe ( z szybkami dóra i dól) też w takiej prostej , minimalitycznej formie i zapłaciłam za nie śmieszne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 06.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Od rana mam problem z podjęciem decyzji co do plafonów do łazienki. Byłem w sklepie i oglądałem takie plafony łazienkowe. Podobają mi się, ale nie mogę się zdecydować. Proszę pomóżcie i oceńcie jak Wam się podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 06.10.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 mnie sie podobajatakie "kosmiczne"i cena jaka milusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 A ile te kinkiety kosztują? Ja zamwiałam na allegro większe ( z szybkami dóra i dól) też w takiej prostej , minimalitycznej formie i zapłaciłam za nie śmieszne pieniądze. Ok. 230zł ale to Chors. Poproszę zatem o linka do Twoich , jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Od rana mam problem z podjęciem decyzji co do plafonów do łazienki. Byłem w sklepie i oglądałem takie plafony łazienkowe. Podobają mi się, ale nie mogę się zdecydować. Proszę pomóżcie i oceńcie jak Wam się podoba? Oj nie! Mnie osobiście się nie podobają, a nawet uważam, że są brzydkie ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.10.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Od rana mam problem z podjęciem decyzji co do plafonów do łazienki. Byłem w sklepie i oglądałem takie plafony łazienkowe. Podobają mi się, ale nie mogę się zdecydować. Proszę pomóżcie i oceńcie jak Wam się podoba? Zależy do jakiej łazienki.Jeśli do takiej,prostej,minimalistycznej to TAK> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 06.10.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ok. 230zł ale to Chors. Poproszę zatem o linka do Twoich , jeśli można. Moniko13! Ja kupiłam proste kinkiety do malowania z szybkami góra-dól i jeśli o takie Ci chodzi to proszę : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2420053 Cena-35-38 zł+wysyłka (produkt bez "marki" ale niezły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 06.10.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Moniko13! Ja kupiłam proste kinkiety do malowania z szybkami góra-dól i jeśli o takie Ci chodzi to proszę : http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2420053 Cena-35-38 zł+wysyłka (produkt bez "marki" ale niezły) A rozumiem czyli gipsowe. Też planujemy takie do salonu. Napisz coś więcej o nich. Jakiej są jakości i czy trzeba malować? Jakie dają światło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Fajny wątek zwlaszcza że od jakiegoś czasu rozglądam się za lampami. Najbardziej sen z powiek spędza mi oświetlenie holu na piętrze i dodatkowego w salonie na dole. Po pierwsze dlatego że nie mam na nie 100% pomysłu a po drugie że mam ich na prawdę sporo. Powinny być chyba takie same bo ze względu na antresolę oświetlenie holu na górze widać doskonale z salonu. Bardzo podobały mi się te kwadratowe Chors które ma Efilo, ale cena może pojedynczej sztuki do zaakceptowania ale jak ktoś musi ich kupić 10 szt to już wychodzi spora kwota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.10.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 A rozumiem czyli gipsowe. Też planujemy takie do salonu. Napisz coś więcej o nich. Jakiej są jakości i czy trzeba malować? Jakie dają światło? Moje jeszcze niezamontowane.Zależało mi na prostej,minimalistycznej formie-dlatego wybrałam gipsowe.Będą pomalowane jak reszta ściany na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 07.10.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam, że to wątek aby się chwalić oświetleniem, ale jak zapytam gdzie indziej pewnie marne będą odpowiedzi Mam problem jakie zrobić oświetlenie holu, muszę do soboty zdecydować, bo kończą elektrykę. Podobają mi się kinkiety z masy gipsowej, takie jak ma Iness http://images38.fotosik.pl/345/90114a3b200f9f54m.jpg I nie wiem czy robić jakieś halogeny w suficie (sufit cały podwieszany - strop drewniany), czy tylko np. kinkiety i na dole, przy podłodze ledy??? Macie jakieś pomysły? Wklejam rzut http://images43.fotosik.pl/317/0156b6387b2c8eb2m.jpg z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 oświetlenie boczne zupełnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts