Saskja 09.01.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Saskja, dzieki. A nie widzialas gdzies czarnych lamp nadajacych sie do kuchni? ania Nie widziałam. Inna sprawa, że ja w ogóle nie wiem, jaka to miałaby byc lampa, aby się nadawała do kuchni. Z tego powodu u mnie w kuchni wciaż straszy zarówka z kabelkiem Kompletnie nie mam pomysłu na lampę kuchenną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 09.01.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Nie widziałam. Inna sprawa, że ja w ogóle nie wiem, jaka to miałaby byc lampa, aby się nadawała do kuchni. Z tego powodu u mnie w kuchni wciaż straszy zarówka z kabelkiem Kompletnie nie mam pomysłu na lampę kuchenną. Witaj w klubie, mam dokładnie to samo. Tym bardziej, że dookoła (jadalnia, salon) wszędzie lampy i co tu dobrać do kuchni, żeby pasowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.01.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witaj w klubie, mam dokładnie to samo. Tym bardziej, że dookoła (jadalnia, salon) wszędzie lampy i co tu dobrać do kuchni, żeby pasowało?? Najlepiej jeśli wszystkie lampy są wtedy z jednej rodziny, bo się nie będą gryzły ze sobą. Dlatego lampy na dół domu wybierałam ponad pół roku, bo ciężko było znaleźć z tej samej serii trójkę, dwójkę, jedynkę i lampę podłogową, a na domiar chciałam, żeby klosze były duże. Wierzę, że w końcu znajdziesz to co Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 10.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam wszystkie forumowiczki.mam prośbę .jakie poleciłybyście kinkiety do kuchni nad tym długim oknem.Codzi o doświetlenie blatu roboczego no i fajnie by było, żeby pasowały do tych wiszących nad barkiem na które też nie mam jeszcze pomysłu.projekt kuchni: http://images37.fotosik.pl/391/e6b9802f8dee7feb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 10.01.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Agi75 - zależy co lubisz, ja np. lubię kolory i gdybym miała dużą kuchnię (której nie mam) to można pokombinować-podobają mi się takie lampy zawieszone np. 3 ciekawie by się prezentowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Najlepiej jeśli wszystkie lampy są wtedy z jednej rodziny jak dla mnie to najgorsza możliwa opcja Agi widziałaś doświetlenie mojej kuchni? Też nie mam szafek wiszących przy oknie i wykombinowałam tak: http://img261.imageshack.us/img261/6199/dsc41203.jpg A u Ciebie na projekcie jest coś w stylu cubików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 11.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 jak dla mnie to najgorsza możliwa opcja Agi widziałaś doświetlenie mojej kuchni? Też nie mam szafek wiszących przy oknie i wykombinowałam tak: http://img261.imageshack.us/img261/6199/dsc41203.jpg A u Ciebie na projekcie jest coś w stylu cubików. To ja już wiem, jaką będę miała lampę w kuchni Efilo, co to za lampy te ze srebrnymi kloszami wiszące nad barkiem / wyspą? Są piękne i będą pasowały do istniejącego oświetlenia w kuchni i jadalni. W ogóle bardzo podoba mi się urządzenie i kolorystyka Twojej kuchni. Przepiękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.01.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 To ja już wiem, jaką będę miała lampę w kuchni Efilo, co to za lampy te ze srebrnymi kloszami wiszące nad barkiem / wyspą? Są piękne i będą pasowały do istniejącego oświetlenia w kuchni i jadalni. W ogóle bardzo podoba mi się urządzenie i kolorystyka Twojej kuchni. Przepiękna! Oj, chyba takiej jednak nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 ulkappowiem szczerze - nie wiem o których lampach mówisz. nad wyspą poza okapem nic nie wisi :/ rulony to optique z chorsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 11.01.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Nawet na pewno nie znajdziesz - bo jeżeli masz na myśli ten piękny srebrny duży klosz to nad wyspą .... OKAP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witaj Efilo..... Tak w projekcie na razie sa kubiki...białe, ale myslałam tez o takim oświetleniu jak u Ciebie....Nie wiem czy w ogóle nie przesadzam z tą bielą ale planuję wszystkie lampy i kinkiety w tym kolorze .To jedyny element łączący oświetlenie domu...kolor. W zasadzie kazda lampa i lampka maja być z innej bajki.No może nie do końca z innej .A Twoje wnętrza są dla mnie inspiracja, choć metraz mojego domku o wiele mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Magnetissm myślałam o zastąpieniu kubików wiszącymi ale jednak kolor biel lu metal.tylko musiałabym zrezygnować z wiszących elementów nad barkiem.Jak myślicie dziewczyny , co będzie lepsze????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 z bielą nie można przesadzić a tak na serio to będziesz musiała uważać - biały lakier bywa że ma różne odcienie a znowuż białe klosze często są nijakie. u mnie większość to aluminium. choć w jadalni jest chrom i jakoś specjalnie sie tym nie stresuje. osobiście uważam że rozwiązanie na projekcie jest lepsze - zwisy przy ścianie będą wyglądać dziwnie a znowuż nad barkiem fajnie rozgraniczają przestrzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 W Leroy Merlin widziałam taki zwis z opisem, ze lampa do kwiatów.....Czy ktoś wie o co w tym chodzi?????????????http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/85/76/3076476b7499d6d8e708ab7283c9-43231895_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.01.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 jak dla mnie to najgorsza możliwa opcja Agi widziałaś doświetlenie mojej kuchni? Też nie mam szafek wiszących przy oknie i wykombinowałam tak: http://img261.imageshack.us/img261/6199/dsc41203.jpg A u Ciebie na projekcie jest coś w stylu cubików. a ja mam pytanie co to za kinkiety na ścianie ( obok okna) i na jakiej są wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dzięki Efilko! Tak mnie ta biel pochłania , ze zaczęłam sie zastanawiać, czy tej ściany grafitowej obok barku nie zrobić białej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 W Leroy Merlin widziałam taki zwis z opisem, ze lampa do kwiatów.....Czy ktoś wie o co w tym chodzi?????????????http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/85/76/3076476b7499d6d8e708ab7283c9-43231895_d.jpg to są specjalne lampy które zawiesza się nad hodowlą kwiatów - do tego są specjalne żarówki imitujące światło słoneczne. ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby sobie zawiesić nad stołem. gwint na 90% jest standardowy - E27 więc można wkręcić 'bele jaką' żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.01.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 aksamitkoto aquaform clin. wysokości oczywiście z pamięci nie podam ale patrząc na proporcje to pewnie jakieś 50cm nad blatem. bardzo fajnie doświetlają. Agitrzeba uważać żeby nie przegiąć, bo zrobi się nudno i bez polotu. akcenty się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 (edytowane) właśnie o ten polot chodzi....Ten projekt spędza mi sen z powiek.... Mąż twierdzi, ze zbyt ambitnie do tego podchodzę..... Kochane wkleję jeszcze dwie wizualizacje moich łazienek z prośbą o pomoc z oświetleniem.Największy problem mam z łazienka na górze w której będzie stara cegła.Mślałam, zeby doświetlić umywalkę za pomocą zwisów a po drugiej stronie wanny gdzie jest toaletka może dać jakąś stojącą.pomóżcie .Z góry dziękujęhttp://images45.fotosik.pl/471/a8ae3072144d48ce.jpg http://images39.fotosik.pl/465/e825656e44ebe113.jpg Edytowane 12 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 11.01.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Green forest jest piękny...ale cena:bash: Pierwsze projekty mojej łazienki/pokoju kąpielowego były podobne....później musiałam jednak zrobić bardziej realistyczne finansowo. Mam nadzieję, że wam się powiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts