Agi75 11.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 alladyn71 Green forest to coś niestandardowego i ...sama natura.To jest moje marzenie.Ta łazieneczka to w zasadzie wc dla gości więc i metraż mały.Zaoszczędzę na płytkach a dołożę do kamienia. Mam nadzieję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 11.01.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Wiem, wiem...dlatego tez mi sie marzył W dodatku piękny. Czekam na zdjecia skończonej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 11.01.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!! Czy ktoś mi pomoże w doborze oświetlenia? Please!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 11.01.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Tam do tej starej cegły to ja bym coś takiego dała (niekoniecznie taką, ale coś w tym stylu): http://lampy-online.pl/opis/392526/massive-416134310.html może takie: http://lampy-online.pl/opis/365647/lampa-massive-374104310.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 12.01.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ulkap powiem szczerze - nie wiem o których lampach mówisz. nad wyspą poza okapem nic nie wisi :/ rulony to optique z chorsa Chodziło mi o ... okap Tzn. myślałam, że to dwie lampy. Nie zwróciłam uwagi na to, że pod spodem jest płyta. He he Ale tak czy inaczej mam już pomysł na lampę sufitową w kuchni więc dzięki za inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnetissm 12.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) Agi75 wrzucam kilka innych propozycji z all, możesz zawiesić 3 obok siebie w równych odstępach, albo jedną z np. 4 lampami, to tylko propozycja- ale odnośnie kuchni:) Edytowane 12 Stycznia 2011 przez magnetissm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzięki dziewczyny...pewnie przychylałabym sie do lampek zaproponowanych przez Saskja. Szczególnie ta druga mniejsza choć wolałabym w kolorze starego srebra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Agija bym dała dwa czarne nowoczesne zwisy po lewej stronie umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Efilko dwa zwisy razem obok siebie?????????? Czy po obu stronach umywalki? Masz jakieś propozycje, przykłady? Wiesz masz rację czarny nawiązywałby do obudowy wanny. A co sądzisz o pomyśle na toaletkę? Na stronie Projekt łazienki wizualizacje" dziewczyny trochę mnie zaniepokoiły.Kojarzy im sie to z biurkiem.Moze zajrzysz na tę stronę .Co o tym sądzisz??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 kojarzy im się z biurkiem bo jest fotel i pusty blat. przestanie się kojarzyć jak zostanie odpowiednio zaaranżowane (szczerze mówiąc ten fotel jest masakryczny). tutaj oświetlenie będzie kluczowe - nie możesz użyć żadnej lampki która by się kojarzyła z biurem czy gabinetem. pytanie w czym się chcesz przeglądać. bo imho w tym lustrze z tyłu będzie ciężko. o ile dobrze rozumiem wizualke. tak, dwa zwisy obok siebie a nie po obu stronach umywalki. jako przeciwwaga do twojego zamierzenia lampki stojącej na toaletce. ten projekt jest bardzo symetryczny. jeśli byś dała centralnie nad umywalką to prawa strona by ucierpiała. a tak góra lewa i dół prawy się ładnie zrównoważą. tak ja to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 efilko to krzesło jest przypadkowe.Prawdę mówiąc myślę o czymś takim http://www.sklep.meble.pl/szablony/pasaz/# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 http://www.contemporist.com/wp-content/uploads/2010/12/boz_101210_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 czarny pantom...co Ty na to? A na toaletce widziałabym w takim razie też czarną nocną lampkę w stylu zwisów które znajdę (mam nadzieję z Waszą pomocą) .Tylko nie wiem co z oświetleniem Twarzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 a ja na to jak na lato - sama chciałam pantona do toaletki tylko sie toaletki nie dorobiłam co do toaletki to najpierw odpowiedz co z tym lustrem P.S. staraj sie nie pisać trzech postów jeden po drugim bo widzę że admin za Tobą chodzi i sprząta - wystarczy wyedytować swój poprzedni post i dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Nie było mnie przez chwilę ale wróciłam Efilko Lustro jest tak jak i po stronie umywalki nad tą niska szarą ścianką w celu powiększenia optycznego łazienki. Jest daleko od osoby siedzącej ale nie ma ono mieć funkcji lusterka typu"powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie" Myślałam raczej o dodatkowym lusterku stojącym na blacie toaletki.No ale oświetlenie jest niezbędne..... A lampki typu Nocna nie oświetlą twarzy wystarczająco... Chyba, ze jakaś z regulowanym kloszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 pytam bo to niekoniecznie musi być lampka - może być lustro ale ide szukać bo coś mi wpadło właśnie do głowy jakiej głębokości jest 'biurko'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 (edytowane) ok. 50cm szerokości blat a 10cm ta szara ścianka .W sumie od ściany z dużym lustrem 60cm.Czekam z niecierpliwością na Twoje propozycje Edytowane 12 Stycznia 2011 przez Agi75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 myslałam o czymś takim w wersji stojącej http://www.ds-studio.com.pl/m/product_pictures/aaa_JPG_140x140_crop_q85.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 12.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Efilko a co to za lampa ?????????? Fajna! Taka surowa, industrialna....Pasowałaby do tej cegły charaktekiem Tylko czy przez to jej ramię nie będzie właśnie przypominać biurkowej? Ja znalazłam coś takiego http://www.studioindygo.pl/images_original/LM556_600.jpg Tylko jakie zwisy do niej??? też okrągłe? A może ta która proponujesz nad umywalką zamontować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.01.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ta moja daje w miare rozproszone światło przez to że jest na żarówkę linestrę - tym reflektorkiem to sobie buzi nie oświetlisz poprawnie. oczywiście najlepsza byłaby taka z ukrytym źródłem światła - odbijająca światło od ściany. ale takiej nie masz szansy mieć przy ścianie z lustra. stąd moja propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts