grzeswr 01.02.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Chodzi o to że kasety z roletami nie wystają poza obrys muru lub są ukrywane w ociepleniu budynku, tylko są zintegrowane razem z oknami i nic nie wystaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 21.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Taras (to co Ci przesłałem) należy robić razem z więźbą. Zdjęcia jak zrobię to Ci prześlę. Myślę, że w sobotę odwiedzę działkę. To fajnie zrobić pełne okno. JA nie będę robił gdyż potrzebuję tego pomieszczenia. Pozdrawiam Witam, A czy ja moglbym prosic o jakies zdjecia z realizacji tego projektu?? W sczegolnosci z wnetrz. [email protected] dzieki Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga_72 02.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja buduje dom na Grabowej. UPB-251. W tej chwili muszę wyjść, ale jutro chętnie odpowiem na Wasze pytania. Pozdrawiam. Witam. Jestem na etapie kupna projektu domu na Grabowej. Jeśli mogę to bardzo proszę o zdjęcia wykonanych prac. Serdecznie pozdrawiam. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeswr 09.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Proszę o cierpliwość ! Ostatnio jestem trochę zarobiony. GOGA_72 prześlę zdjęcia w tym tygodniu. URSUSKA mój e-mail ze zdjęciami do Ciebie ciągle odbija!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goga_72 13.03.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Pięknie dziękuję za zdjęcia. Teraz już wiem że mój wybór był trafny. Super domek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ballah 23.05.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Ja też dołączam się do prośby o zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stapek 22.12.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Witajcie! Ja również zamierzam zbudować "dom przy Grabowej". Start planuję na wiosnę 2009 Zmiany w projekcie to miedzy innymi dach nad strychem. Zamiast kopertowego zwykły szpiczasty - dwu spadowy. Zyskuję wiecej miejsca na strychu i możliwość zamontowania normalnego okna. Liczę na jakieś porady czy to ma sens - może jakieś fotki już wykonanych dachów nad strychem? Dzieki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeswr 12.01.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dla wszystkich , którzy chcą budować UPB-251! Powiększyłem garaż o jeden rozstaw krokwi (około 800 mm). Wówczas spokojnie można otworzyć drzwi na oścież przy zaparkowanym drugim aucie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts