Izanoras 06.02.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 mam starą, brzydką i ponurą szafę z połyskiem, chciałabym ją odnowić tak, żeby nadawała się do pokoju dziecięcego. Myślałam o pomalowaniu jej jakąś jasną farbą, może ozdobieniem jej dziecięcym wzorem. Jakiej farby najlepiej użyć, żeby była trwała a jednocześnie bezpieczna dla dziecka? jak ją przygotować do malowania - czy połysk da się pokryć farbą? będę wdzięczna za każdą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 07.02.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 farbę doradzą Ci w sklepie, pomyśl o nowych uchwytach - można nadać je nowy wygląd. Tez tak robiłam, jendej szafce ucięliśmy nawet nogi przed malowaniem warto zmatowić połysk(papier ścierny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ...... zdecydownie szlifowanie ( farba lepiej chwyci )a i w drzwiach można np. wyciąć otwory i wstawić matowe szybki różnej wielkości..... np.PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Izanoras poczytaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izanoras 09.02.2006 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 wow nawet nie byłam świadoma, że można tyle fajnych rzeczy zrobić ze starymi meblami (a te moje są naprawdę stare i brzydkie)!!! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.02.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 ...wiesz, możesz nawet starą szafę na sanki przerobić J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts