Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nie ja tylko moja 12 letnia córeczka zwróciła mi uwagę.To co miałem do napisania to napisałem,ale na każdą szczerą prawdę była kontra nowobogackich inwestorów więc skasowałem swoje wszystkie posty.A ile telefonów odebrałem i udzielałem porad to druga sprawa.Piszą ludzie że mają studnie wiercone w piasku i się cieszą,że mają w tym piasku na kilku metrach zrobiony korek cementowy-po rurach woda gruntowa nie spłynie przez ten korek jak wokół jest piasek????I piszesz,tłumaczysz i wciąż coś nie tak więc sobie darowałem .

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wszystko OK!!!W sumie nie musiałem tego pisać(sam też czasami wale byki)Nie ten błąd mnie wkurzył tylko określenie znajomego wiertnika goguś.(jeden tylko tak chodzi ubrany)A jak lubi to niech się cały złotem zakuje :D-co to ludzi obchodzi.A po drugie jak widział to złoto to był na jego działce,jak był to rozmawiali przez telefon a jak rozmawiali to na pewno mówili o cenie więc po co go ściągał by obejrzeć teren.Czasem dziennie 200 kilometrów pokonuje się jeżdząc po takich klientach!!!! :evil: A w NOWYM ROKU życzę wszystkim samych udanych studni z extra wydajnością i jakością wody.

• 4 weeks później...
Wszystko OK!!!W sumie nie musiałem tego pisać(sam też czasami wale byki)Nie ten błąd mnie wkurzył tylko określenie znajomego wiertnika goguś.(jeden tylko tak chodzi ubrany)A jak lubi to niech się cały złotem zakuje :D-co to ludzi obchodzi.A po drugie jak widział to złoto to był na jego działce,jak był to rozmawiali przez telefon a jak rozmawiali to na pewno mówili o cenie więc po co go ściągał by obejrzeć teren.Czasem dziennie 200 kilometrów pokonuje się jeżdząc po takich klientach!!!! :evil: A w NOWYM ROKU życzę wszystkim samych udanych studni z extra wydajnością i jakością wody.

nieprawda kolego to ja przyjechałem do niego i jeśli tymi słowami uraziłem ciebie jako jego kolegę to sorki

jesteś niedaleko to podaj twoje ceny za mb kto wie ?

( w słowie jeżdżąc zamiast z po d powinno być ż ) tylko bez urazy pozdrawiam cie serdecznie

o cenę pytam poważnie daj na PW

mamy kilku chętnych ale brakuje jednego zdecydowanego na 100% i wiercimy za fajne pieniążki

realizacja marzec kwiecień

zainteresowani niech piszą na PW

Jestem jednym z nich ,jeśli ktoś z zachodniej części Krakowa lub okolic Bielska ma ochotę na studnie to proszę o kontakt za mną lub z piotr_rt8

mamy kilku chętnych ale brakuje jednego zdecydowanego na 100% i wiercimy za fajne pieniążki

realizacja marzec kwiecień

zainteresowani niech piszą na PW

Jestem jednym z nich ,jeśli ktoś z zachodniej części Krakowa lub okolic Bielska ma ochotę na studnie to proszę o kontakt za mną lub z piotr_rt8

szkoda ze nie jesteście z okolic Zielonej Góry, szukam studniarza na robote w Zielonej Górze (woj lubuskie) na termin marzec

pozdrawiam

wiertnik nawet na PW nie dał znaku życia czyli to była próba odwrócenia uwagi od naciągania ludzi cenami z kosmosu kto wie morze *(może ) sam ma więcej sygnetów niż palców

a trak na poważnie jest komplet czyli wiercenie jak lody ustaną

więc jak ktoś chce zaoszczędzić to zapraszam wiercenie przy dobrych wiatrach w marcu zależy od pogody

po szczegóły zapraszam na PW

pozdrawiam wiertnika i gogusia !!!

Panie i Panowie jest komplet wiercenie na 100% w Marcu lub Kwietniu jak pogoda pozwoli trasa

okolice Piotrkowa dalej Częstochowa , okolice Bielska i na Kraków

jak ktoś jest niezdecydowany to ma fajną okazję zapraszam na PW

po odwiercie wszystko opiszę i fotki podeślę

Ps

własna woda nie mogę się doczekać pozdrawiam

ja mam ustalone wstepnie 3 odwierty w Glogoczowie na wiosne 2009 , cena 250 zl za metr , firma z Tarbowskich Gor. gg 2535315

A jaka nazwa tej firmy?

- ogloszenie znalazlem na allegro , firma jest z Tarnowskich Gor , wstepnie ustalilem z nimi wiercenie na wiosne ale czy sie nie wycofaja jak poprzednia firma , w malopolsce maja najwyzsze ceny w Polsce ok 350 zl za metr wiec szukalem poza.