wiertnik 28.12.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nie ja tylko moja 12 letnia córeczka zwróciła mi uwagę.To co miałem do napisania to napisałem,ale na każdą szczerą prawdę była kontra nowobogackich inwestorów więc skasowałem swoje wszystkie posty.A ile telefonów odebrałem i udzielałem porad to druga sprawa.Piszą ludzie że mają studnie wiercone w piasku i się cieszą,że mają w tym piasku na kilku metrach zrobiony korek cementowy-po rurach woda gruntowa nie spłynie przez ten korek jak wokół jest piasek????I piszesz,tłumaczysz i wciąż coś nie tak więc sobie darowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 28.12.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Sorry,za atak,ale właśnie zdziwiło mnie te Twoje uśmieszki tylko i myślałem ,że robisz sobie jaja tylko.Ale coś sobie przypominam,czytałem Twoje posty.Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiertnik 28.12.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Wszystko OK!!!W sumie nie musiałem tego pisać(sam też czasami wale byki)Nie ten błąd mnie wkurzył tylko określenie znajomego wiertnika goguś.(jeden tylko tak chodzi ubrany)A jak lubi to niech się cały złotem zakuje -co to ludzi obchodzi.A po drugie jak widział to złoto to był na jego działce,jak był to rozmawiali przez telefon a jak rozmawiali to na pewno mówili o cenie więc po co go ściągał by obejrzeć teren.Czasem dziennie 200 kilometrów pokonuje się jeżdząc po takich klientach!!!! A w NOWYM ROKU życzę wszystkim samych udanych studni z extra wydajnością i jakością wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 20.01.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 mam dogadane 200zł moim zdaniem to dobra cena jest nas trzeba jeszcze dwie osoby nie ma chętnych Tychy , Brzeszcze , Pszczyna i okolice wiercona za te pieniądze to jak za darmo w tych stronach decydujcie się bo jak co to wiercimy za niedługo pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 21.01.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 panowie panowie morze może to pośpiech ale to temat o studni a nie ortografii zdecydowanych na 100% zapraszam na PW zainteresowanie wzrosło i wydaje mi się że odwiert niedługo pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 21.01.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Wszystko OK!!!W sumie nie musiałem tego pisać(sam też czasami wale byki)Nie ten błąd mnie wkurzył tylko określenie znajomego wiertnika goguś.(jeden tylko tak chodzi ubrany)A jak lubi to niech się cały złotem zakuje -co to ludzi obchodzi.A po drugie jak widział to złoto to był na jego działce,jak był to rozmawiali przez telefon a jak rozmawiali to na pewno mówili o cenie więc po co go ściągał by obejrzeć teren.Czasem dziennie 200 kilometrów pokonuje się jeżdząc po takich klientach!!!! A w NOWYM ROKU życzę wszystkim samych udanych studni z extra wydajnością i jakością wody. nieprawda kolego to ja przyjechałem do niego i jeśli tymi słowami uraziłem ciebie jako jego kolegę to sorki jesteś niedaleko to podaj twoje ceny za mb kto wie ? ( w słowie jeżdżąc zamiast z po d powinno być ż ) tylko bez urazy pozdrawiam cie serdecznie o cenę pytam poważnie daj na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 24.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 mamy kilku chętnych ale brakuje jednego zdecydowanego na 100% i wiercimy za fajne pieniążki realizacja marzec kwiecień zainteresowani niech piszą na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 24.01.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 mamy kilku chętnych ale brakuje jednego zdecydowanego na 100% i wiercimy za fajne pieniążki realizacja marzec kwiecień zainteresowani niech piszą na PW Jestem jednym z nich ,jeśli ktoś z zachodniej części Krakowa lub okolic Bielska ma ochotę na studnie to proszę o kontakt za mną lub z piotr_rt8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 26.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 mamy kilku chętnych ale brakuje jednego zdecydowanego na 100% i wiercimy za fajne pieniążki realizacja marzec kwiecień zainteresowani niech piszą na PW Jestem jednym z nich ,jeśli ktoś z zachodniej części Krakowa lub okolic Bielska ma ochotę na studnie to proszę o kontakt za mną lub z piotr_rt8 szkoda ze nie jesteście z okolic Zielonej Góry, szukam studniarza na robote w Zielonej Górze (woj lubuskie) na termin marzec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendziol 26.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam. Poszukuję osób/firm wiercących w okolicy Gliwic.Mam już opinię hydrogeologa - powinno być 25-30 metrów, brak skał po drodze. Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 29.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Poszukuję solidnej ekipy lub osób do wykonania studni (wiercona lub bita) za rozsądną cenę.Będę wdzięczna za informacje Okolice Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 31.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 wiertnik nawet na PW nie dał znaku życia czyli to była próba odwrócenia uwagi od naciągania ludzi cenami z kosmosu kto wie morze *(może ) sam ma więcej sygnetów niż palców a trak na poważnie jest komplet czyli wiercenie jak lody ustaną więc jak ktoś chce zaoszczędzić to zapraszam wiercenie przy dobrych wiatrach w marcu zależy od pogody po szczegóły zapraszam na PW pozdrawiam wiertnika i gogusia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 01.02.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Panie i Panowie jest komplet wiercenie na 100% w Marcu lub Kwietniu jak pogoda pozwoli trasa okolice Piotrkowa dalej Częstochowa , okolice Bielska i na Kraków jak ktoś jest niezdecydowany to ma fajną okazję zapraszam na PW po odwiercie wszystko opiszę i fotki podeślę Ps własna woda nie mogę się doczekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ja też się cieszę,że udało mi się załapać.Własna woda przy tych podwyżkach to na pewno wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro_krakow 04.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja mam ustalone wstepnie 3 odwierty w Glogoczowie na wiosne 2009 , cena 250 zl za metr , firma z Tarbowskich Gor. gg 2535315 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorado 04.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 ja mam ustalone wstepnie 3 odwierty w Glogoczowie na wiosne 2009 , cena 250 zl za metr , firma z Tarbowskich Gor. gg 2535315 A jaka nazwa tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro_krakow 07.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ja mam ustalone wstepnie 3 odwierty w Glogoczowie na wiosne 2009 , cena 250 zl za metr , firma z Tarbowskich Gor. gg 2535315 A jaka nazwa tej firmy? - ogloszenie znalazlem na allegro , firma jest z Tarnowskich Gor , wstepnie ustalilem z nimi wiercenie na wiosne ale czy sie nie wycofaja jak poprzednia firma , w malopolsce maja najwyzsze ceny w Polsce ok 350 zl za metr wiec szukalem poza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz006 07.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Szukam informacji o wykonawcach studni głębinowych z terenu Śląska.Miejsce wykonania odwiertu Jastrzębie Zdrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz006 08.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jestem również otwarty na propozycje wykonania studni metodą kopaną,woda jest na głębokości około 13m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 08.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Szukam namiarów na wykonanie studni niedaleko Rzeszowa,poszukuję solidnej i uczciwej ekipy.Jednocześnie przestrzegam przed Grzegorzem Kosmalą z okolic Brzozowa króry pobrał sporo pieniędzy ode mnie i się ulotnił.Jeśli ktoś chce wiecej informacji proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts