piotr_rt8 30.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 powiem ci tak ceny w bielsku są stanowczo za wysokie i wyrwane z kosmosu główny powód brak konkurencji i cwaniactwo wykonawcy wiemy o kim mowa co do podłoża to nie mam pojęcia najlepiej popytaj w okolicy o studnie głębinowe to wtedy najlepsza informacja czy mieli kłopoty z skałami a i temat głębokości się wyjaśni najbardziej chorym faktem jest kasa za negatyw 200zł za 1mb koszmar w takim wypadku wykonawca ma w nosie inwestora bo i tak zarobi swoje co do radiestety to powiem ci tak ja sam wyznaczyłem sobie miejsce na działce bo tam najbardziej mi pasuje a woda jest 5000l na godzinę naprawdę polecam przeczytać cały wątek w brew pozorom nie ma tego tak wiele a podczas wiercenia nikt ciemnoty ci nie wciśnie pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamde 03.05.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 W ubieglym tygodniu robilem u siebie na dzialce studnie glebinowa.Ekipa okazala sie solidna/zrerszta z polecenia/ i skóry nie złupiła.Za odwiert 25m z filtrem 3m, rura fi 110 i agregat prądotwórczy wzieli 3100 zl Studnia byla robiona w Kazimierzu k/ Łodzi przez p.Czesława nr.tel. 0600643631. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 03.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam, panowie czytam wasze cenniki i to ile płacicie od metra i mózg mi się lasuje od tych cen nie wiem skąd wasi "majstrowie" biorą takie kosmiczne ceny. 200 pln za metr, a nawet wyczytałem 400pln za metr to już rozbój w biały dzień. Jak ktoś ma do wiercenia 20 albo więcej metrów i ma zapłacić 300pln za metr.... no to powodzenia Ja za studnie 13 m płaciłem: - metr 170 pln. W tym wszystkie rury, sita, robocizna i co ważne solidny odiwert całość 2000 pln z groszami. Rejon wielkopolska. Nie dajcie się oskubać witam możesz poleić swoją ekipę od studni?? proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 03.05.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 witam zaczynamy trasę 23 marca odwierty w Częstochowie dalej Rybnik okolice bielska-białej i karków 200 zł za mb ostatnia szansa zapraszam bo warto chętni na PW pozdrawiam Piotrek a robicie w WLKP ok. Poznania - Murowana Goslina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 03.05.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 szukam studniarzy w ok. Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytom 04.05.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 powiem ci tak ceny w bielsku są stanowczo za wysokie i wyrwane z kosmosu główny powód brak konkurencji i cwaniactwo wykonawcy wiemy o kim mowa co do podłoża to nie mam pojęcia najlepiej popytaj w okolicy o studnie głębinowe to wtedy najlepsza informacja czy mieli kłopoty z skałami a i temat głębokości się wyjaśni najbardziej chorym faktem jest kasa za negatyw 200zł za 1mb koszmar w takim wypadku wykonawca ma w nosie inwestora bo i tak zarobi swoje co do radiestety to powiem ci tak ja sam wyznaczyłem sobie miejsce na działce bo tam najbardziej mi pasuje a woda jest 5000l na godzinę naprawdę polecam przeczytać cały wątek w brew pozorom nie ma tego tak wiele a podczas wiercenia nikt ciemnoty ci nie wciśnie pozdrawiam Piotrek ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- bardzo pilnie poszukuje namiarów na solidną firmę w częstochowie. Proszę o info szczególnie Pana Piotra (piotr_rt80< który nie odpisuje na priva;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madel 04.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 poszukuję firmy "studniarskiej" z okolic Kołobrzegu lub Koszalina. Proszę o polecenie kogoś sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 05.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 powiem ci tak ceny w bielsku są stanowczo za wysokie i wyrwane z kosmosu główny powód brak konkurencji i cwaniactwo wykonawcy wiemy o kim mowa co do podłoża to nie mam pojęcia najlepiej popytaj w okolicy o studnie głębinowe to wtedy najlepsza informacja czy mieli kłopoty z skałami a i temat głębokości się wyjaśni najbardziej chorym faktem jest kasa za negatyw 200zł za 1mb koszmar w takim wypadku wykonawca ma w nosie inwestora bo i tak zarobi swoje co do radiestety to powiem ci tak ja sam wyznaczyłem sobie miejsce na działce bo tam najbardziej mi pasuje a woda jest 5000l na godzinę naprawdę polecam przeczytać cały wątek w brew pozorom nie ma tego tak wiele a podczas wiercenia nikt ciemnoty ci nie wciśnie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- bardzo pilnie poszukuje namiarów na solidną firmę w częstochowie. Proszę o info szczególnie Pana Piotra (piotr_rt80< który nie odpisuje na priva;) pozdrawiam Piotrek nie wiem do kogo pan pisał ale nie do mnie jestem na forum co dziennie by sprawdzać wiadomości od pana ani jednej zapraszam na PW pomogę ile dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 07.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Moja studnia wyłszła mnie naprawdę tanio. 140 zał za metr. Odwiertu mam 16m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJMAHAL 08.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witam. Moja studnia jest w trakcie odwiertu. Do tej pory, z małymi przygodami jesteśmy na 40 m. Martwi mnie fakt, że jeśli wody w tym miejscu nie będzie, to i tak za każdy metr trzeba zapłacić i wiercić w innym miejscu. Po negocjacji 180 zł/m. Czy w praktyce stosuje się tego typu umowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 10.05.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam, 'Tajmahal"- proszę prześlij namiary na tego wykonawcę.Pozdrawiam i życzę duuużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJMAHAL 10.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Rysiekf- dziękuję . 9 maja odetchnęłam, na 52 metrze pojawiła się woda. Ponoć duże złoże Chętnie podam namiary,bo ekipa wygląda na solidną . Wiercimy nie na Śląsku, a w Wielkopolsce, okolice Złotowa .Pasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysiekf 10.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam, myślałem że na śląsku.Spytaj czy przyjadą do małopolski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 10.05.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Rysiekf- dziękuję . 9 maja odetchnęłam, na 52 metrze pojawiła się woda. Ponoć duże złoże Chętnie podam namiary,bo ekipa wygląda na solidną . Wiercimy nie na Śląsku, a w Wielkopolsce, okolice Złotowa .Pasuje ? Witam, gdzie ten Zlotow? To gdzies w okolicy Poznania, czy moze to ten w okolicy Bydgoszczy, miasto powiatowe? Dzieki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edipr 10.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 WitamJestem zainteresowany wierceniem studni w zespole zainteresowanych osób(rejon Śląsk). Moa lokalizacja to Mikołów. 505-036-164 Edward Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJMAHAL 11.05.2009 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Złotów, północna Wielkopolska, około 30 km od Piły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Herman 11.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Złotów, północna Wielkopolska, około 30 km od Piły. Mogę prosić o kontakt na priva w sprawie do twojej ekipy - ja potrzebuje w ok. Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.05.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 witam zaczynamy trasę 23 marca odwierty w Częstochowie dalej Rybnik okolice bielska-białej i karków 200 zł za mb ostatnia szansa zapraszam bo warto chętni na PW pozdrawiam Piotrek Witam , Jestem zainteresowany OSIEK k.Oświęcimia woj.Małopolskie . Pozdrawiam Piotrek Gunia tel.601 073 443 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kati194 15.05.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Szukam solidnej ekipy do wiercenia rurą 160 w Krakowie. Jeśli ktoś może polecić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rufin 21.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Witam.Szukam ekipy do wywiercenia studni w okolicach Strumienia woj.Śląskie.Proszę o kontakt tel. 792 078 136Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts