Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Natomiast posiadam namiary na doskonałą ekipę w okolice Żywiec Szczyrk. Miałem wiercenie w ubiegłym miesiącu.

Z uwagi na duże zainteresowanie telefoniczne opiszę może tutaj.

Szef to były wojskowy bardzo miły ikontkretny gościu. bardzo konkretny. Sprzęt jak widziałem zakupiony od armii. W zasadzie jak powie,że wody nie ma to nie ma. Wiercenie w innych miejscach nie ma sensu. Za brak wody 30% ceny. Obecnie 350zł. ja miałem jeszcze za 300 bo zapisałem się na początku ubiegłego roku i potem to ja to oni nie mogli. Ale do radiestetów bardzo sceptyczni opierają się głównie na mapach i wywiadzie. Radiesteta wyznaczył miejsce koło domu oni wiercili w innym miejscu i woda jest. 25m dziura i 11m słupa przy wydajności około 4m3/h. Całość trwała 2 dni. Rura 160 w drugiej rurze osłonowej a nie jak spotkałem założona jedna i klient pije to co z ziemi spłynie. Pracuje 5 osób i trochę miejsca zajmują samochody sama wiertnica oraz potężna sprężarka a u mnie kiepski wjazd pod górę ale się udało. Podam może namiary Pan Czerwiński 509961903 Można przywołać mnie czyli Lipowa-Bugaj

witam

zaczynamy trasę 23 marca odwierty w Częstochowie

dalej Rybnik

okolice bielska-białej

i karków

200 zł za mb

ostatnia szansa zapraszam bo warto

chętni na PW

pozdrawiam Piotrek

Witam ,

Jestem zainteresowany OSIEK k.Oświęcimia woj.Małopolskie .

Pozdrawiam Piotrek Gunia

tel.601 073 443

witam

potwierdzam chęć zrobienia odwiertu w Suchej Beskidzkiej

przez firmę Pana Grzegorza za 200zł/mb

Kolega ze Strumienia i Osieka k Oświęcimia też kto jeszcze z okolic Bielska Wadowic itp ?

Trzeba Pana Grzegorza od odwiertów ściągnąć w Beskidy

piszcie !!!

Pozdrawiam

Czy macie namiar tel. do pana Grzegorza , który wierci studnie.

rysiekf namiar jest kontakt też tylko firma wróciła pod Częstochowę jeśli będzie nas chętnych na studnie miał więcej w jednym rejonie to chętniej przyjedzie,

będę się z nim kontaktował we wtorek po długim weekendzie, dam znać co się dowiedziałem. Pozdro

Witam,

Szczyrk - studnia dobre kilka metrów wiercenia - proszę o dopisanie mnie do listy życzeń!

Paweł

witam

zaczynamy trasę 23 marca odwierty w Częstochowie

dalej Rybnik

okolice bielska-białej

i karków

200 zł za mb

ostatnia szansa zapraszam bo warto

chętni na PW

pozdrawiam Piotrek

Witam ,

Jestem zainteresowany OSIEK k.Oświęcimia woj.Małopolskie .

Pozdrawiam Piotrek Gunia

tel.601 073 443

witam

potwierdzam chęć zrobienia odwiertu w Suchej Beskidzkiej

przez firmę Pana Grzegorza za 200zł/mb

Kolega ze Strumienia i Osieka k Oświęcimia też kto jeszcze z okolic Bielska Wadowic itp ?

Trzeba Pana Grzegorza od odwiertów ściągnąć w Beskidy

piszcie !!!

Pozdrawiam

O czym wy tu piszecie jak ja bym mial taka cene to bym nie wiercil studni za studnie 60metrow place 1800zl z rura oslonowa metalowa:/ skad wy takie ceny macie w mojej okolicy nikt nie bierze na metry raczej wszystcy na sztuke niewazne jak gleboko a jest jeden koles ktory wymiekl przy studni 120 metrow i dopiero ekipa z bydgoszczy przyjechala wywiercili 10 metrow dalej i sie polala woda :/