Matteo 24.01.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 macie może jakąś sprawdzoną firmę na pograniczu podkarpacia i małopolski ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszmajewski 03.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ekipa okolice SZCZECINA, sprawdzonau mnie wiercili 4 h i woda leciała pełnym wężemrura niebieska niby taka ma być i filtry siatkowe namiar 660830944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazer 28.03.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Poszukuję sprawdzonej ekipy, która podejmie się wywiercenia studni głębinowej w okolicach Częstochowy. Zależy mi, żeby była to firma sprawdzona, która zna się na robocie i wykona usługę profesjonalnie i kompleksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 06.04.2014 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 firma studniarska okolice Gorlic 668314368 U mnie studnia SUPER w cenie dali studzienkę najazdową Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanS 07.04.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 jak masz zamiar uszczelnić plastikowe wieko ? u mnie po dużych opadach w środku pełno wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wardo 11.04.2014 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 macie może jakąś sprawdzoną firmę na pograniczu podkarpacia i małopolski ?? u mnie wiercił studniarz z Bóbrki 511101725 było fachowo szybko i bez problemów z kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anderson1313 11.04.2014 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Witam jeśli chodzi o ekipy z okolic podkarpackiego polecam tylko jedną wstawiają Ci rurę 250-315 mm a wiercą średnicą 450mm . Fakt faktem że zrobienie studni schodzi im od 2-3 dni (do30m) ale efekty są przekonujące. Z tego co wiem robią też pale pod domy i inne zabudowy. Cena za metr jak u mnie wyniesła 320zł. Wody też szukają . Jak ktoś by chciał do nich kontakt piszcie na priv . Pozdrawiam Do Xavary - mozesz podac jakies namiary na Twoja firme od studni o kotrej piszesz? Niestety nie potrafie na tym forum znalezc opcji wysylania wiadomosci prywatnych. Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 28.04.2014 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 wieko ma uszczelkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IvanS 29.04.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 moje wieko nie ma uszczelki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwina_xxl 05.05.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Sutnie od lat wierci Pan Wiesław Wierzbowski z Wodzisławia k. Jędrzejowa, Kielc. Można zawsze zadzwonić i się doradzić. Cenę tez można z nim ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwina_xxl 05.05.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 proszę zadzwonić do P. Wiesława tel. 604-226-427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 06.05.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 W Warszawie płaciłem 130 za mb za rurę 125cm.110cm kosztuje 110 zł. Wierciłem na 30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stnley 08.05.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 W Warszawie płaciłem 130 za mb za rurę 125cm. 110cm kosztuje 110 zł. Wierciłem na 30m. A rura osłonowa stalowa czy PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 10.05.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Rura pcv kielochowa klejona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logout 26.05.2014 04:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 macie może jakąś sprawdzoną firmę na pograniczu podkarpacia i małopolski ?? Studniarz pogranicze małopolski ale z tego co wiem to mają dość dużo sprzętu telefon 668314368. Ja jestem zadowolony z ich roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wardo 06.06.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 studniarz z 20 letnim stażem Podkarpacia 511101725 było fachowo szybko i bez problemów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna.KA 10.08.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Szczerze polecam każdemu firme Pana Zbigniewa Sowińskiego z Krzeszowic, wykonali u mnie w Chrzanowie studnie bez zarzutu, dali rury studzienne gwintowane, żwir filtracyjny z deklaracją do studni, zmierzyli mi na koniec głębokość studni i jak woda była wysoko, pompowali studnie swoją pompą a pozniej wychlorowali wode w studni, oddali wode do analizy, mam wodę w wapieniu i jest zdatna do spożycia, pozniej zrobili mi kręgi, zakupili mi i wsadzili pompe glebinowa, w kregach umiescili hydrofor i te inne ustrojstwa co były potrzebne, wykonali przyłącz ze studni do domu, zrobili mi wyjscia na sekcje do podlewania ogrodu i krany dwa przy studni, ciesze się bo nie musiałam brać z mezem dodatkowo kogoś innego, dodam że oni są firmą rodzinną i robią sami te wszystkie rzeczy, dwoch synow, p. Zbigniew i pracownik, co do ceny nie będę tutaj tego pisala maja cennik na swojej stronie i tez można się z nimi dogadac co do ceny, bo u mnie zrobili wszystko od początku do konca, przed wykonaniem studni dzwoniliśmy do paru innych wykonawców, mnie u nich urzekło to ze chcieli się spotkac nie zobowiązująco od razu u mnie na miejscu, nie mydlili mi oczu tylko powiedzieli od razu konkretnie jak to wszystko wygląda, proszę z czystym sumieniem podaje nr tel 604-219-774, mam nadzieje ze wiele innych osob będzie rownie zadowolonych jak ja i ułatwie komuś życie polecając ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes33 26.09.2014 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Przesada, bardzo dobrą studnię można wywiercic za wiele taniej ale chyba wyczuli kasę i naiwniaka. gratuluje dobrych dalszych wyborów. Wierceniem studni zajmuje się od ponad 20 lat juz od dziecko to mnie pasjonowało koszt studni wielkość rury i rodzaj rury zależy od regionu gdzie ten otwór się wykonuje. Zle dobrane średnica czy sort opsypki mają wpływ na żywotność studni. Wracając do wcześniejszego postu żelazo u sąsiada w otworze a brak u pana to raczej ze pana fachowcy oddzielili panu warstwy wierzchnie "młode czwartorzędowe" a sąsiadowi puścili wszystko.. A naciągaczy w tej branży cie brakuje wiec uważajcie. jestem z Podkarpacia i w przeciągu roku zrobiło się tu 10 nowych firm wiertniczych. Może traficie na poloniste co wierci czy na czy na równie dobrze przygotowanego fachowca Lepiej poszukać kogoś z doświadczeniem i dobra opinia a na pewno ktoś ze znajomych zna taka osobę. Dobrze wykonana studnia służy pokoleniami niewłaściwie to wyrzucone pieniądze w błoto. Do lokalizacji studni służy geolog a nie radiesteta. Ale dla nie przekonanych są też dwa w jednym. Edytowane 26 Września 2014 przez zes33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wymarzonydom 17.11.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) Proszę o namiary na sprawdzoną firmę studniarską z Małopolski- działka znajduje się w Beskidzie Wyspowym. Zależy mi, żeby była to firma sprawdzona, konkretna i profesjonalna. Edytowane 27 Listopada 2015 przez wymarzonydom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldee 18.01.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Polecam http://www.georotar.pl cena wiercenia studni w obecnym 2015 roku nie jest mi znana ale było chyba 110zł za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts