janus_z 06.02.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Nosze sie z zakupem kotła na paliwa stałe firmy "moderator", ewentualnie jakiegos innego kotła wielopaliwowego ma ktoś moze kocił tej firmy, jesli tak to prosiłbym o jakies opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.02.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 "Cichewicz" coś takiego robi, szukaj w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.02.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Moderator to górne spalanie - palenisko a nad nim kupa rurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdam 06.02.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Rownież zamierzamy kupić kocioł na paliwa stałe Moderator z Hajnówki. Z tego co zdążyłam się zorientowac to Moderator i SAS mają dobre opinie użytkowników. Zamierzamy kupić Moderatora 17kW i równie chętnie wysłuchałabym dodatkowych opinii użytkowników takiego pieca. PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 06.02.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Mały odpowiedział na to w 109% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.02.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A tak się jakoś skondensowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.02.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dwa lata temu montowałem u klienta moderatora - com się nasłuchał od niego jaki to super kocioł kupił "dwa patyki włożę na dzień i w domu będzie ciepło, bo panie znajomy ma taki i tak mu oszczędnie pali, widzisz pan te rurki w środku, jaki oszczedny" - a tu nawet w praktyce 5 wiader nie pomogło i te jego płomieniówki. Mały ten moderator to u mnie ma nie 109 a 200% sprawności, ale fizycznej inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janus_z 07.02.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 czyli jak górne spalanie to nie polecacie? prosiłbym fachowców o jakies szersze za i przeciw i wyjaśnienie o co chodzi z tymi opłomkami a co sądzicie o tych kotłach http://www.neskop.pl/oferta.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.02.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 czyli jak górne spalanie to nie polecacie? prosiłbym fachowców o jakies szersze za i przeciw i wyjaśnienie o co chodzi z tymi opłomkami a co sądzicie o tych kotłach http://www.neskop.pl/oferta.htm To jest moderator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts