Bełatka 06.02.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W piątek zaniosłam do starostwa powiatowego dokumenty w celu odrolnienia działki, w sztywnej przeźroczystej koszulce i złozyłam na dziennik podawczy. Dzisiaj w poniedziałek postanowiłam donieść mapkę, gdyż zorientowałam się, że jest bardzo ważna w kwestii wydania wyżej opisanej decyzji. Jakież było moje zdziwienie, gdy pani urzędniczka w odpowiednim pokoju odszukała moje dokumenty, żeby dołączyć mapkę i były one nawet nie spięte, tylko luźno fruwały pomiędzy innymi pospinanymi papierami. I co teraz jak poginą, komu się ta koszulka przydała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 09.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 W piątek zaniosłam do starostwa powiatowego dokumenty w celu odrolnienia działki, w sztywnej przeźroczystej koszulce i złozyłam na dziennik podawczy. Dzisiaj w poniedziałek postanowiłam donieść mapkę, gdyż zorientowałam się, że jest bardzo ważna w kwestii wydania wyżej opisanej decyzji. Jakież było moje zdziwienie, gdy pani urzędniczka w odpowiednim pokoju odszukała moje dokumenty, żeby dołączyć mapkę i były one nawet nie spięte, tylko luźno fruwały pomiędzy innymi pospinanymi papierami. I co teraz jak poginą, komu się ta koszulka przydała? Kiedy będziesz składać dokumenty w poszczególnym urzędzie składaj je razem z kopiami!!!! podpieczetowane kserokopie przechowuj, będziesz miała podkładkę że takowe dokumenty dostarczyłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wystarczy wymienić załączniki w piśmie głównym i podstemplować tylko pismo główne - rada dla tych, którzy toną w papierach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts