pepi 28.02.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witam ponownie może nie na temat postu ale na temat poddasza. http://foto.onet.pl/upload/44/84/_582366_n.jpg Jak widać na obrazku mam dwie dziury, jedna między dachówką a papą, a druga między deską a wełną wszystko ponoć ok. Pytanko jak to uszczelnić, czy wełna może być w tym miejscu dociśnięta do desek, a co ze szczeliną między oknem a deską , czy tam też wełneobrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Musisz szczeliny w okół okna zamknąć wełną. Przewiew można wykonać nawiercając krokwie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.02.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 INVX przykręcając eski robisz znacznie mniej nieszczelności i masz możliwość je uszczelnić przed przykręceniem profili głównych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 01.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Przewiew można wykonać nawiercając krokwie Co to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 02.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Czy nić więcej nie dowiem sie na temat ocieplenia okna połaciowego i jego obróbki w tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
criss20ster 26.02.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Nie wiem czy to dobry dział ale ja mam taki podbny problem z tym że na ścianach. Mianowicie chce zrobić stelaż na ścianach i do nich przykrecic płyty poniewaz tynk na sianach jest nie równy a z tego co widze sa duze roznice w odleglosciach wiec sporo wyjdzie mi kleju (profile tansze sa) i moje pytanie jak powinno sie wypoziomować te profile obrysowe by móc wstawić cd 60 do których potem sie przykreci plyty G-K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts