BORG 06.02.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Witam Mam pozwolenie na (cytuję): "(...) i udzielam pozwolenia na przebudowę dla XX XX budynku mieszkalnego z wewnętrzną instalacją wod-kan, gazową i elektryczną na działce nr XX w XX w ramach wymiany substancji oraz budowę przyłącza wodociągowego, kanalizacyjnego do wubieralnego zbiornika ścieków i gazowego." Sytuacja: Jest sobie domek drewniany, za nim została wybudowana połowa domu murowanego (w pełni autonomiczna - łazienka, kuchnia, piwnica), domek drewniany (akutalnie zamieszkany) zostanie zburzony po zamieszkaniu w murowanym i zostanie dobudowana druga połowa domu. wiem że to paranoja, ale teren jest zabytkowy i Konserwator siedzi na każdej budowie... Pytanie: czy poniesione nakłady na wybudowanie domku murowanego (tej połówki) mogę odliczyć w ramach ulgi remontowej za 2005 rok?? w Urzędach Skarbowych co urząd to inaczej mówią i już sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORG 07.02.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 może ewentualnie chociaż ktoś podpowie jak napisać pismo do Urzędu Skarbowego z prośbą o interpretację przepisów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 08.02.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 musisz opisać stan faktyczny zadać pytanienapisać swoje zdanie na ten tematzałączyć znaczek skarbowy za 5zł do 3 miesięcy otrzymasz odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts