bedi 05.02.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 pchelek, jesli to nie problem to też bym chciał ten artykuł. Właśnie przerabiam temat wyboru okien. Dzięki, bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2003 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2003 Wklej ten artykuł tutaj wszyscy chcieliby poczytać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 06.02.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 jest z rysunkami!!!!!!! 33 strony!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 07.02.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Czy dobrze zgaduję - "Pchelek" jest zdrobnieniem od "Plonskij" ?Jeśli zgadłam to poproszę w nagrodę ten długaśny artykuł z obrazkami ( ach, bardzo lubię obrazki!), a jeśli nie zgadłam to też poproszę na pocieszenie. W końcu jestem blondynką...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Tytuł "Nareszcie ktoś obalił mity o oknach PCV" jest moim zdaniem przesadny. Artykuł o którym mówimy jest kolejnym głosem w dyskusji. A jaka jest prawda ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.02.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 Sorki to wyżej to moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 07.02.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 prawda jest bolesna [każde tworzywo przynosi pewne zagrożenia] kocham blondynki na poniedziałek przygotuję to do wysyłki te 33 strony Powiem tylko, że PVC ma już 132 lata i zostało wynalezione niejako przypadkiem przy poszukiwaniu sposobu utylizacji odpadów jakim wtedy były odpady chloru [odpadu przy produkcji ługu sodowego niezbędnego m.in. w garbarstwie] Tak więc 132 lata temu było to ratowanie środowiska przed skażeniem chlorem. Teraz problemem jest PVC - wiecznie żywe i niezniszczalne ale nie jako śmiertelna trucizna tylko jako uciążliwy śmieć na wysypisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Obawiam sie, ze poziom swiadomosci zagrozenia przez odpady powstajace po oknach z tworzyw sztucznych jest wsrod uczestnikow tego forum, opowiadajacych sia za plastikami dosc niski, Zatem argumenty o szkodliwosci trzeba schowac pod czpke.Wazne jest to, ze jest ladne i niedrogie. I jeszzce ktos potrafi ise cieszyc z "obalenia" mitow o oknach pvc.Zalossne. Anonimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 13.02.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Widzę, że bardzo przeszkadzają Ci okna plastikowe, pewnie tak jak Coca-Cola, Pepsi i inne tego typu historie w butelkach plastikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 13.02.2003 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Racja Kodi, dla mnie Anonimowy jest żałosny.A drewienko impregnowane różnymi lakierami oczywiście jest super ekologiczne, oddychające i rozkładające się w miesiąc po zakopaniu w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 13.02.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Witam,Pchelek dolaczam sie do prosb o przeslanie artykulu, dziekujePozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 15.02.2003 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Pchelek, witam raz jeszcze,Zapomnialem podac adres: [email protected]Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nynek 15.03.2003 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2003 wiadomojś potrzebna na wczoraj-JAKIE okna są praktyczniejsze ,oczywiście chodzi mi też o jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 18.03.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 nie ma na to odpowiedzi - w każdym razie ja nie znam Jak nie lubisz malowania okien to te z PVC Jak Twoja żona, narzeczona, mama, babcia, ciocia, gosposia [ostatecznie TY] nie lubisz myć okien to te z drewna z PVC są tańsze Z drewna droższe Z PVC trudniej zamontować. Z drewna okna są łatwiejsze w montażu Wystarczy?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
automik 19.03.2003 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Pchełek,trochę spieram się z żoną o okna PVC z okleiną ( np w kolorze drewna. Czy mógłbyś wrzucić do forum jeno zdanie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 27.03.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 ta okleina jest bardzo ri na pewno nie zagrozi Twoim dobrym kontaktom z żoną, nawet jak okna będą często myte. Namów żonę na te kolorowe - argument jest zasadniczy - na białym strasznie widać brud i zacieki. Idź z żoną na spacer i pooglądajcie sobie okna białe - jak są brudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 jestem przyznam nieskromnie pod wrazeniem koloru moich okienek:smile: złoty dąb...jak sciagnełam tasme..wygladaja booosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 28.03.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Ty też jesteś boska - jak wyglądasz przez te śliczne okna. Jak chcesz, żeby lśniły w kolorze to je można przepolerować pastą taką jak do elementów plastikowych w samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek s 28.03.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska,ja też mam zamontowane okna z okleiną złoty dąb - kolor naprawdę extra. Do tego mam jeszcze szprosy w kolorze złotym... Maciek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 28.03.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2003 Teska - a jak ten "tytan" w obsłudze?B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts