premierzkrakowa 06.02.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Czesc. Montuje sufit podwieszany i pytanie mam następujące. Mam z sufitu wieszaki i do nich przykrecam pchełkami profile CU60. Pierwszy profil przykręciłem bez problemu - poziomiicę położyłem wzdłuż i wyszło lux. Niestety przy drugim dokładam drugą poziomicę, aby poziomy między kolejnymi profilami były takie same i tu niestety cięzko się połapać z tym zeby to dobrze ustawić Czy macie jakieś swoje "napoleońskie" sposoby na sprawne i szybkie połączenie i wypoziomowanie całego sufitu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 06.02.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 witajPo napoleońsku to może nie jest,ale ja zrobiłem tak.Przymocowałem pierwszy i ostatni profil.Czy są w poziomie można sprawdzić wężykiem z wodą -wodna poziomnica.Miedzy profilami rozciągąłem sznur i srodkowe profile montowałem wg sznura .Opis może trochę mało szczegółowy ale się połapieszPrzyjemnej pracy Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts