GosiaMM 06.02.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Łazienka o wymiarach 1,5 x 1,6 wys. 2,70Do zrobienia:skucie starej glazury, terakotypołożenie kafli (31 x 42) 14,5 mkw + terazkota (31x31) 2 mkwbez udziwnień, dekor, półeczek....demontaż starego brodzika zamontowanie nowego z kabiną + okafelkowanie zamiast panelazałozenie nowego kompaktu WCzamontowanie umywalki (nie ma obecnie)przeniesienie pralki do kuchni i podłączenieelektryka (zamontowanie oświetlenia) zakwotowano mi następujaco:położenie kafli 35 zł za mkw = 577 złkuzie + wyrównanie ścian 600 złhydraulika 1200 złpralka do kuchni 200złelektryka 100zł Razem wyszło 2677 zł.......Praca na 2 tyg (bez sobót i niedziel), 2 ludziDodam, ze są z polecenia, solidni. Jestem z Trójmiasta Czy to dobra cena? Czy jescze sprawdzic inne oferty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaMM 10.02.2006 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Naprawde nikt z was nie jest w stanie mi tego ocenić (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 10.02.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 łązienka dolna 4,7 m kw. glazura z dekorami i wałeczkami (do sufitu), terakota, malowanie sufitu, instalacja grzejnika, wc podwieszane, umywalka, kabina obudowana glazurą, osadzenie drzwi, drobna elektryka (przeniesienie gniazdka).1700 zł -sierpień 2005 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 10.02.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 GosiaMM: Nie napisałaś, czy to cena do ręki, czy tez z rachunkiem. 35 zł za metr glazury to duzo, tym bardziej, że z tego co piszesz to glazurę masz łatwą do układania - popatrz na dyskusje o cenach za układanie glazury, chyba, ze masz w tym też szlifowanie płytek (i jest go dużo). Hydraulika jakos drogawo wychodzi (rozumiem, że zaslepienia wlotu pralki w łazience i zainstalowania w kuchni w tej cenie nie ma).O cenach skuwania płytek nie mam pojęcia.Ale moja rada: jeśli rzeczywiście są dobrzy (widziałaś efekt ich pracy) to lepiej dorzucić z 300 zł i miec czysto, sprawnie i dobrze zrobioną łazienkę, niż się z nimi użerać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz 40 16.02.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Łazienka o wymiarach 1,5 x 1,6 wys. 2,70 Do zrobienia: skucie starej glazury, terakoty położenie kafli (31 x 42) 14,5 mkw + terazkota (31x31) 2 mkw bez udziwnień, dekor, półeczek.... demontaż starego brodzika zamontowanie nowego z kabiną + okafelkowanie zamiast panela załozenie nowego kompaktu WC zamontowanie umywalki (nie ma obecnie) przeniesienie pralki do kuchni i podłączenie elektryka (zamontowanie oświetlenia)....................... WIELE NIE ZAOSZCZĘDZISZ.Uważam , że możesz ich ściągnąć w dół o kilkaset złotych. np 400-500 . TACY FACHMANI , PRZYSŁOWIOWE ZŁOTE RĄCZKI LICZĄ SOBIE RÓŻNIE , ALE U MNIE WYCHODZIŁO IM PRZECIĘTNIE OKOŁO 100 pln . Facio pracuje u mnie od sierpnia 2005 , wyszarpał juz sporo kasiory, ale odkąda zauważył , że liczę to co zrobił i porównuję z tym , ile woła to bardzo narzeka , na to ,że np. Kładzie płytki - narzeka , że płytki twarde, ściany nierówne, Maluje , marzeka , że ta farba jakaś dziwna, mało krjąca,wiesza płyty gipsowo-kartonowe to narzeka , że beton w którym wierci w stropie otwory pod umocowanie stelażu bardzo jest twardy , itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts