Aga J.G 11.02.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 11.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Majka moim zdaniem nie musisz obawiać sie konkurencji Magda może podaj ceny oficjalnie w wątku? bo i tak wielu forumowiczów dostało od Ciebie e-maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdav 11.02.2006 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Ja naprawde sie zdziwilam jak zobaczylam ze waszym zdaniem pokoje i ceny sa odstraszajace????? hotele sa nowiutkie i nie jest to najwyzszy standard ale maja dwie gwiazdki. A ceny moim zdaniem sa niskie jak na takie warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 11.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Magda masz wiadomość na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Ja naprawde sie zdziwilam jak zobaczylam ze waszym zdaniem pokoje i ceny sa odstraszajace????? hotele sa nowiutkie i nie jest to najwyzszy standard ale maja dwie gwiazdki. A ceny moim zdaniem sa niskie jak na takie warunki. nie sa niskie...sorki.....w its-sie w hotelu 3 gwaizdkowym sa tansze.....natomiast w nasztym szczecinskim oddziale firmy novasol mozna super z te kase pojechac do wloch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts