Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej hej, już za 2 tygodnie przeprowadzka na nowe a tam kablówki niet ;-)

Jak dlamnie TV potrzebna tylko żeby lepiej zasnąć, ale dzieciaki chca mini mini i cartonnetwork,żona animals planet, no a ja Discovery chanel.

Kto daje więcej za niższą cenę bo abonament wizi mnie przerażą za pełen pakiet 140 zeta

Hej hej, już za 2 tygodnie przeprowadzka na nowe a tam kablówki niet ;-)

Jak dlamnie TV potrzebna tylko żeby lepiej zasnąć, ale dzieciaki chca mini mini i cartonnetwork,żona animals planet, no a ja Discovery chanel.

Kto daje więcej za niższą cenę bo abonament wizi mnie przerażą za pełen pakiet 140 zeta

Weź podstawową Cyfrę z pakietem Discovery. 25+8 zł

Myślałem o tym ale discovery jest tylko 1 nie ma pozostałych z rodziny i national geograpfic :(,

Na kanałach typu canal + i HBO nie specjalnie mi zależy

Myślałem o tym ale discovery jest tylko 1 nie ma pozostałych z rodziny i national geograpfic :(,

Na kanałach typu canal + i HBO nie specjalnie mi zależy

Zobacz dokładnie - za 8 zł masz trzy dodatkowe Discovery :wink:

http://www.cyfraplus.pl/cyfraplus.php?menu=19&kategoria=pakiet-startowy

A gdybyś miał jeszcze własny tuner cyfrowy np. Ferguson z modułem CI to wystarczy Ci tylko sama karta. National Geo. nie mają w ofercie niestety :cry: