Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Podhalański z "falą" pod Poznaniem

pAo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A co staneło na drodze? Czy o czymś nie wiem, może lotnisko tu mają wybudować, albo cos gorszego?

Byliśmy tam zimą w dosyć wilgotną pogodę (+1 Celcjusza) - była lekka mgła - staneliśmy przy działce i usłyszeliśmy drogę na Gniezno - monotnonny szum ciężarówek. Byliśmy już prawie zdecydowani bo okolica ładna i infrastruktura umożliwiająca zapomnienie całkiem o wielkim mieście, ale cisza to warunek nienegocjowalny ;-)

A co staneło na drodze? Czy o czymś nie wiem, może lotnisko tu mają wybudować, albo cos gorszego?

Byliśmy tam zimą w dosyć wilgotną pogodę (+1 Celcjusza) - była lekka mgła - staneliśmy przy działce i usłyszeliśmy drogę na Gniezno -

A tak to fakt słychać ją. Teraz mi to nie przeszkadza, bo siedzę w domku, ale nie wiem, co będzie latem jak na tarasiku będę się wygrzewać :D . Trzeba będzie przywyknąć.

Witam!

Zielonooka: im dłużej patrzmy na tą "falę" na projekcie tym mniej nam się podoba - nie wiem czy dotrwa do etapu wybudowania, choć projekt trudno będzie teraz zmienić

K74: karczujemy juz 3 weekend i konca nie widać, a jeszcze nie tknęliśmy tego co pod ziemią :roll:

Agacka: dzięki :-)

No całkiem całkiem - projekcik fajny .

Jak czytam u ciebie o tych uzgodnieniach i z tymi strażakami to mnie przerażenie bierze bo wygląda na to że też będę musiała się pożegnać z dachem krytym gontem drewnianym.

Ciekawe jak to jest pod Krakowem - muszę się dowiedzieć.

Pozdrowionka

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...