pAo 06.02.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.02.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam . Projekt super. Do Puszczy Zielonki jeżdżę z uczniami na biegi długie. Pięknie tam jest. Zaciskam kciuki i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Drodze o nazwie "budujemy dom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 07.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To już kolejne dziecię, które rodziców przyprawiło o gorączkę budowania. Co my byśmy bez tych maluchów zrobili - do końca życia w blokach mieszkali . Oj, super, że się tak coraz więcej ludzi z Wielkopolski na forum pojawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 07.02.2006 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziekuje za wsparcie - na pewno się przyda. Olkalybowa: mało brakowało a bylibyśmy sąsiadami - oglądaliśmy działki w Promienku... K74: 74 to rocznik? No to jesteśmy równolatkami Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Olkalybowa: mało brakowało a bylibyśmy sąsiadami - oglądaliśmy działki w Promienku... A co staneło na drodze? Czy o czymś nie wiem, może lotnisko tu mają wybudować, albo cos gorszego? U Was na pewno ładniej, macie Puszczę my zaledwie Park Krajobrazowy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 08.02.2006 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A co staneło na drodze? Czy o czymś nie wiem, może lotnisko tu mają wybudować, albo cos gorszego? Byliśmy tam zimą w dosyć wilgotną pogodę (+1 Celcjusza) - była lekka mgła - staneliśmy przy działce i usłyszeliśmy drogę na Gniezno - monotnonny szum ciężarówek. Byliśmy już prawie zdecydowani bo okolica ładna i infrastruktura umożliwiająca zapomnienie całkiem o wielkim mieście, ale cisza to warunek nienegocjowalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A co staneło na drodze? Czy o czymś nie wiem, może lotnisko tu mają wybudować, albo cos gorszego? Byliśmy tam zimą w dosyć wilgotną pogodę (+1 Celcjusza) - była lekka mgła - staneliśmy przy działce i usłyszeliśmy drogę na Gniezno - A tak to fakt słychać ją. Teraz mi to nie przeszkadza, bo siedzę w domku, ale nie wiem, co będzie latem jak na tarasiku będę się wygrzewać . Trzeba będzie przywyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.02.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no góralu z pod Poznania...nie daj się przeciwnością...trzymam kciuki i pisz, bom ciekawa jak sobie z tym wszystkim poradzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 13.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Piękna ta Wasza działka . Gratuluję odwagi. Ja niestety wymiękłam oglądając takie zadrzewione cudo, ze względu na ogromny nakład pracy przy karczowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.02.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 normalnie lesne ostępy ladna ta elewacja - bedziecie mieli z ta "falą" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 13.02.2006 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam! Zielonooka: im dłużej patrzmy na tą "falę" na projekcie tym mniej nam się podoba - nie wiem czy dotrwa do etapu wybudowania, choć projekt trudno będzie teraz zmienić K74: karczujemy juz 3 weekend i konca nie widać, a jeszcze nie tknęliśmy tego co pod ziemią Agacka: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.02.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 no ta "fala" na pewno cos tam bedzie kosztowac - oby nie nerwow przy robocie... ale jest bardzo ciekawa - mam nadzieje ze zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 14.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No całkiem całkiem - projekcik fajny . Jak czytam u ciebie o tych uzgodnieniach i z tymi strażakami to mnie przerażenie bierze bo wygląda na to że też będę musiała się pożegnać z dachem krytym gontem drewnianym.Ciekawe jak to jest pod Krakowem - muszę się dowiedzieć. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiana 14.02.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Rencia życzymy powodzenia. Mały rekonesans w starostwie z pewnością nie zaszkodzi. W tej chwili przez zmiany musimy dołożyć do budowy około 20 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 19.02.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Kolejni balowicze!!! Jak fajnie Będę tu zaglądać! POWODZONKA!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witam krajan Co prawda technologia inna ale ogólnie rejon ten sam, wiec moze bedziemy razem pogodzie kibicowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.04.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Widzę, że jesteśm na podobnym etapie (nawet prawie łeb w łeb idziemy ). Życze dalszej bezproblemowej budowy A przy okazji - mogłabyś podesłać namary na twojego kierownika budowy? Jedna z budujących w Poznaniu szuka kogoś na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia200 15.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Coś pięknego! Jak to czytam to aż nie mogę wyjść z podziwu! Jak jeden człowiek może to wszystko ogarnąć! Gratuluję postępów! Mam nadzieję że w przyszłym roku będę na podobnym etapie budowy Trzymam kciuki i czekam na dalsze relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 16.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Trzymam kciuki za piękny projekt i jestem pełna podziwu, że potrawicie tyle sami... Cudny ten lasek - jak duża ta wasza działka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.05.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Gratuluję tempa prac . Cudnie się Wasz domek komponuje z otoczeniem. Drzewa, zieleń przepięknie, jak w bajce. Jesteście przygotowani na szturm okolicznych Czerwonych Kapturków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts