pAo 25.05.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Działka - 1262 m2 z czego maja nam zabrać kiedyś na drogę z 70. Na razie są tam drzewa i rozną w siłę, co mnie cieszy. Dziekuje za wszystkie trzymane kciuki. pAo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia200 01.06.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Zdjęcia, zdjęcia!! Wklejaj zdjęcia wiem że i tak dużo już wkleiłeś, ale nie mogę się napatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 02.06.2006 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ale tempo śliczny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 02.06.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Nareszcie ktoś, kto stawia na drzewo. Mi już czasem nudno oglądając te wszystkie murowańce. Tak naprawdę są też piękne, ale dla mnie jakieś takie sztuczne? Chyba za bardzo nowoczesne. Wnętrza też piękne, ale jak dla mnie za nowoczesne. Uwielbiam domy drewniane z klimatem w środku. Funkcjonalność, nowoczesne technologie ukryte pod płaszczykiem starego stylu. Dom przepięknie się zapowiada, tylko nie schrzańcie wystroju wnętrz, ale mam przeczucie, że macie wyczucie. Wspaniała działka i idealnie dobrany dom (technologia budowy). Nic się z niczym nie gryzie. My też wybraliśmy projekt domu pracowni z południa Polski, a mieszkamy na podlasiu. Tylko technologię budowy z bala zmienimy na cegłę w ścianach konstrukcyjnych, elewacja oczywiście szalówka drewniana, żeby zachować wizualizację projektu jako domu drewnianego. Będzie piękny. Projekt na stronie http://www.moj-dom.pl, projekt nr L-80. Tylko jak narazie od roku nie możemy znaleźć działki. Jesteśmy wybredni, albo za mało starych drzew w okolicy, albo za głośno itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 03.06.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 kurcze kurcze kurcze!!!! jak to zaj.... wygląda, działka mmmm.... my takiej nie znaleźlismy choć chcielismy tez w lesie, ale nie narzekamy (tez ta sama puszcza... ) gratuluje odwagi bo my zrobilismy tak samo. bez grosza przy duszy niedługo ruszamy z budową! bedziemy śledzić wsza postępy. no i pokarzemy wasz dziennik znajomym Bo. bo oni także chcą drewniaka z bali. powodzenia!!!! pozdrawiam świercz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pAo 05.06.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Iwuś: na pewno znajdziecie cos w sam raz Świercz: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.06.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 pAo no co tam u was??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shakespear 25.06.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 pAo Czy jest mozliwe informacja i rekomendacje twojich goralow? pzd Henry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.07.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kurcze, super wygląda ten Wasz drewniany. Inne domy w tradycyjnej technologii na tym etapie budowy straszą, a u Was już się chce przyciągnąć choćby jakiś materac i tam mieszkać. No i te rzeźbienia Będziecie tam mieli niezły klimacik Na górze, rozumiem, jeszcze staną ścianki działowe? Ile w sumie metrów użytkowej ma Wasz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.07.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 SUPER!http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/3d/17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Kurcze, super wygląda ten Wasz drewniany. Inne domy w tradycyjnej technologii na tym etapie budowy straszą, a u Was już się chce przyciągnąć choćby jakiś materac i tam mieszkać. No i te rzeźbienia Będziecie tam mieli niezły klimacik Na górze, rozumiem, jeszcze staną ścianki działowe? Ile w sumie metrów użytkowej ma Wasz domek? W zupelnosci sie zgadzam I dom z zewnatrz i wnetrza wygladaja juz rewelacyjnie Iwuś a tobie zycze powodzenia i popieram. Trzeba znalezc takadzialke ktoraspelni wszystkie wasze wymagania, a przynajmniej wiekszosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Dzięki iga9 . Znaleźliśmy działkę w pradolinie rzeki Hańcza, i jesteśmy na etapie wydzielenia naszej działki z pola sołtysa . Klimat okolicy suuuuuper, a do granicy miasta ... 4 km To miejsce chyba poprostu na nas czekało. Miejscowość leży akurat po tej stronie miasta, gdzie nikt nie pędzi ani turyści, ani tiry więc... kompletna wieś. Muszę się wyrobić z notariuszem bo za 1,5 m-ca rodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Iwuś to zakladaj dziennik budowy i zaklinaj dzidzie, zeby wyszla na ten swiat w dzien aktu notarialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 24.07.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzięki iga9 (...) bo za 1,5 m-ca rodzę tak ci zazdroszcze....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.07.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Świercz - chyba naprawdę zaczynasz przeżywać ciążę żony. A co do działki to wlaśnie dziś dowiedzieliśmy się w urzędzie gminy, że będziemy mogli się tam budować. Dziś umawiamy się z geodetą i gazem do sołtysa na krojenie. Iga - mam raczej nadzieję, że zdążę przed rozwiązaniem na podpisanie dokumentów. A potem mogę spokojnie załatwić sprawę rodzenia - na luzie Jak tylko będę właścicielką tego kawałka ziemi zakładam dziennik, żeby nie bazgrać nie na temat w komentarzach do nieswojego dziennika Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blumens 28.07.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 działka i dom wspaniałe, jesteśmy z mężem po wielkim wrażeniem jeśli można to ja chciałabym zapytać jaki jest metraż Waszego domu? i jakie rozmieszczenie pomieszczeń? no i jeśli można zapytać to jaki wyszedł koszt postawienia domu przez górali w surowym stanie? dom z bala marzył nam się od zawsze, a od niedawna kiełkuje w głowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 03.08.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 pAo!!!!!!! Gdzie jesteś??? Co tam u ciebie słychać i widać???? PODZIEL SIĘ PROSZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.08.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no właśnie gdześ ty.....??????zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 04.08.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja też czekam bo podejrzewam, że robota poszła mocno do przodu, więc się pochwalcie. Ładnie proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 No to gratulacje z okazji przeprowadzki!! Nie opuszczajcie jednak nas tak szybko. Wklejcie kilka fotek ze stanu "pod klucz", bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts