rrmi 07.02.2006 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Wlasciwie powinno byc komentarze i pytania do EdziPisz Edziu, pisz , bedziesz kopalnia wiedzy dla budujacych domy z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 07.02.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 bedziesz kopalnia wiedzy dla budujacych domy z bala A dla mnie będziesz jakimś duchowym duszkiem spełniania marzeń domowych I ja cały czas marzyłam o domu z duszą starym ,drewnianym ze skrzypiącą podłogą i swoją historią ale ciesze sie że będę miała taki jaki buduję tylko gdzies tam wśrodku marzenia nadal będą Bo kto wie Rozmarzyłam sie trochę czytając twoje słowa. Fajnie piszesz Pozdrówka i czekam na dalsze wpisy do drewnianego domku z marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 07.02.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Edziu, bardzo się cieszę, że zaczęłaś pisać. Nie muszę mówić dlaczego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.02.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam dziewczyny w komentarzach do mojego pamiętnika. Postaram się opisać wszystkie dobre strony i wszystkie grzechy popełnione przy mojej budowie. Andrzejko dużo ludzi tak ma z marzeniami o drewnianym domku. Większość jednak buduje murowane. Może dziś wieczorem znowu coś napiszę pozdrawiam serdecznie Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Edzu, ciesze się że wreszcie zdecydowałas sie na pisanie dziennika, to jak dla mnie drugi po Tomku najbardziej wyczekiwany dziennik pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dziękuję Maksiu o z czystego lenistwa zaczęłam pisać, bo już szczerze mówiąc nuży mnie odpowiadanie ciągle na te same pytania. a że wiosna tuż, tuż więc jest ich coraz więcej pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 07.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dzisiaj w nocy zaczęłam czytac Twój pamiętnik Edziu i jakos mnie tak rozmarzył... piszesz bardzo ciekawie, będe cichutko sledzic dalsze losy...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 nareszczie Edziu - nareszcie powiedz jeszcze gdzie mogę zdjęcia zobaczyć - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Metea - cieszę się, że Ci się podoba , Sebastiano - nie sądziłam, że oprócz Katiji ktoś jeszcze czekał na mój pamiętnik. A zdjęcia mojego domku były w moiom wątku w galerii domów, ale chyba coś z serwerem się stało i zniknęły obiecuję się poprawić i umieszczę. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 wiesz - czytaliśmy Cię z Katariną jeszcze zanim nasze "drewienko" zaczęliśmy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Czy Ty też drewniany budujesz? E to z Ciebie taki tajemniczy czytacz moich wpisów . Wiesz ja chylę czoła przed tymi , którzy przebrnęli przez wątek dom z bala...te moje relacje pisane w euforii poszukiwania - na usprawiedliwienie mam tylko to że byłam w szoku forumowym pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 e tam zaraz tajemniczy tutaj są nasze boje - jeśli masz ochotę zajrzeć to zapraszam pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=61675 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.02.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 No przecież widziałam Twój domek w dom z bala...ale ze mnie gapa Fajny macie Wasz dziennik, Wasze boje troche podobne do naszych pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Oj, Edzia, a ja myslalam, że Ty na stale mieszkasz w swoim domku... Ladnie piszesz i bardzo mi sie spodobalo jak nazwalas swoj dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 jak fajnie że piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.02.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Oj, Edzia, a ja myslalam, że Ty na stale mieszkasz w swoim domku... Ladnie piszesz i bardzo mi sie spodobalo jak nazwalas swoj dziennik... Fajnie Zeljko, że Ci się podoba mój pamiętnik, choć muszę przyznać, że takie pisanie od końca jest trudne. Mieszkam tak weekendowo i muszę przyznać, że taki układ bardzo nam odpowiada, głownie ze względu na dojazdy. Z mieszkania mamy blisko do pracy i dzieci dogodny dojazd do szkoły. Możemy sobie pozwolić na brak internetu w domku i bardzo korzystnie to na nas wpływa, jest więcej czasu dla siebie, naszych zainteresowań i do nauki. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Fajnie tak jak mozna miec i mieszkanko i domek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 10.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 A czemu to Edzia przestała pisac hę?Mam cicha nadzieje że bedzie ciąg dalszy bo miło sie czytało Twój dziennik.No i zdjęcia...liczymy na zdjęcia:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 18.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Edziu - czekam na obiecane zdjęcia i ciąg dalszy opowieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 19.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 czekam, oj czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts