iwona_b 07.02.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Witam Pytanie do Redakcji: Kiedy mogę się spodziedwać przesyłki z pudełkiem na 3 płyty? Wydaje mi się, że jakoś długo już czekam.... pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 09.02.2006 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 czyżby Redakcja nie zaglądała na forum??? Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.02.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Czyta, czyta. Udzieliliśmy odpowiedzi na to pytanie w takim samym wątku w tym dziale. Pudełka są wysyłane, więc może warto pomyśleć o reklamacji. Chyba że już doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 17.02.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 co prawda ja wątek założyłam jako pierwsza, ale owszem śledziłam odpowiedzi w tamtym. Niestety pudełka wciąż nie doszły. I powiem szczerze, że nie chce mi się dzwonić z reklamacją. Po prostu będę miała te płyty oddzielnie. Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts