śmieszek 21.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dziękuję wszystkim ślicznie za miłe słowa Troche się obawiałam tych kwiatow, ale nie ze względu na mnie, ale na męża. Ja byłam do nich od początku przekonana. Na szczęście mężowi lazienka też przypadła do gustu. Gorzej ze szwagrem - jemu już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 23.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 śmieszku dopiero teraz znalazłam zdjęcia Twojej łazienki! Wyszła pięknie! Ciekawa jestem czy już jest całkowicie wykończona i jak wygląda efekcie końcowym. Umieść może jakieś zdjęcie Aha - mój małż do kwiatków sceptyczny trochę bardziej pozywtywnie sie nastawił po obejrzeniu Twoich zdjęć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolsta1 23.03.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ja właśnie skończyłam zielono-żółtą pralnie. Płytki Adrenalina Cersanitu podobały mi się w sklepie ale pralnia w ogóle mi się nie podoba. Pan w sklepie polecił fugę pistacjową - twierdził, że wszyscy ją wybierają do tych plytek. Chcialam zmyć tą fugę i dać zieloną ale podobno się nie da. Teraz mam jeszcze dwie łazienki do wykończenia i nie mogę się zdecydować. Pokój kąpielowy raczej w beżach i brązach, łazienka gościnna jeszcze nie wiem. Chciałam niebieską ale fachowcy przekonują, że jak caly dom będzie w kolorach beżu i brązu to łazienka (szczególnie ta dla gości) powinna nawiązywać do tych kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts