kasiapiotr 07.02.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Właśnie, ktpo ma to już za sobą i jak to wygląda? U mnie ma być gościu w piątek i nie wiem, jak się przygotować do tej wizyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 07.02.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jestem po odbiorze, ale nikt do mnie nie przychodził. Dostarczyłem wszystkie papiery i po ustawowym terminie, budynek był odebrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 07.02.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 u mnie była 3 -osobowa komisja, obejrzeli w środku, zerknęli w dokumenty i... poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapiotr 07.02.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Problem w tym,że mieszkam już od miesiąca. Czy na ten czas mam się "wyprowadzić" z domu, czy nie będą tacy drobiazgowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pospisywaliśmy jakieś dokumenty (ja i kierownik), zabrał dziennik a za kilka dni przyniósł papier o mozliwości użytkowania. Wynikało z niego, że nie trzeba odczekiwać nawet jednego dnia. Nik się nie pojawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 07.02.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Problem w tym,że mieszkam już od miesiąca. Czy na ten czas mam się "wyprowadzić" z domu, czy nie będą tacy drobiazgowi? no... mogą być drobiazgowi i wlepić sporą karę za mieszkanie w nie oddanym budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sta28 07.02.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Właśnie, ktpo ma to już za sobą i jak to wygląda? U mnie ma być gościu w piątek i nie wiem, jak się przygotować do tej wizyty. A było zapraszać ? Bij świniaka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.02.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Złożyłem wymagane papiery do PINB, a po 8 dniach odebrałem zaświadczenie o braku sprzeciwu do zgłoszenia zakończenia budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Problem w tym,że mieszkam już od miesiąca. Czy na ten czas mam się "wyprowadzić" z domu, czy nie będą tacy drobiazgowi? A jak to sprawdzić czy ktos mieszka??? Przecież mogłeś wstawić swoje rzeczy , ale mieszkasz gdzieś sobie. Sprawdzają rachunki za ogrzewanie i prąd? Żona na zakupy, dzieci do kolegów - i niech ci udowodnią. CHyba, że "uprzejmi sąsiedzi" przylecą zeznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.02.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A jak to sprawdzić czy ktos mieszka??? Przecież mogłeś wstawić swoje rzeczy , ale mieszkasz gdzieś sobie. Sprawdzają rachunki za ogrzewanie i prąd? Żona na zakupy, dzieci do kolegów - i niech ci udowodnią. CHyba, że "uprzejmi sąsiedzi" przylecą zeznać... Wnież graty do domu i zostaw, a poetm pomieszkaj - widać różnicę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapiotr 15.02.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Jednak nie było źle. Nie zwracali uwagi na graty. Trochę najbardziej drażliwych schowałam do pudeł. Ale mąż musiał wykuć w kotłowni czerpnię powietrza, bez tego nie było przeproś. okno nie wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts