bendzamin 07.02.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mam dylemat które bloczki betonowe wybrac. Każda sroka swoje gniazdko chwali a ja pod wielkim znakiem ? jestem. Czy ktos ma doswiadczenie odnośnie tych firm produkujących bloczki betonowe. Oglądnałem bloczki zarówno z betardu jak i z termatu sa wykonane starannie, przedstawiciele hurtownie jak i sam producent chwalą swoje produkty ze są najlepsze, w końcu taka ich rola. Cenowo sprawa ma sie jednakowo najtaniej znalazłem za 2,80 szt. z dowozem i rozładunkiem gratis hehe. Doradzcie co musze jeszcze sprawdzic lub jesli wy takze spotkaliscie sie z tymi firmami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 07.02.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie popadajmy w paranoję! Jeśli bloczki mają stosowne dopuszczenia to i są zliżone cenowo, a wykonane podobnie starannie, to rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 15.02.2006 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 dzis porównałem je wizualnie betard ma bloczki bardziej gładkie (chyba daja drobniejsze kruszywo) natomisat termat wykonuje je z grubszego kruszywa. Oba sa proste tylko teraz które sa mocniejsze czy znacie jakies sposoby jak to sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 15.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Mocniejszy jest Termat, miałem porównanie, gdyż wykonywałem wiele otworów w obu bloczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts