kowal z Poznania 07.02.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 I am an artist and designer-blacksmith, producing original and contemporary architectural, domestic and sculptural hand-forged ironwork for the home and for public commissions.Jestem projektantem i właścicielem pracowni kowalstwa artystycznego. Kilkunastoletnie doświadczenie i róznorodność wykonanych dzieł pozwala mi na rzetelne i indywidualne realizacje, gdzie zadowolenie inwestora jest najwyższą wartością. Gdy ta wartość jest zachowana to każda inna jest spełniona. Polecam się serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 07.02.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 mozna prosić jakieś przykładowe zdjęcia z wykonanych prac ew.jakieś ceny na prv. ?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka_01 20.02.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 również poproszę o przykładowe realizacje na priv. - szczególnie interesują mnie balustrady kute z elementami drewnianymi ( wewnątrz domu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts