kuz 07.02.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Potrzebny pistolet, kołki, naboje. I co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.02.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ..celne oko, pewna ręka .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuz 07.02.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Ach, gdybyś jeszcze był oryginalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 ...a to wbrew pozorom wcale nie jest śmieszne ... przy mnie facet pokiereszował sobie rękę, bo źle przyłożył sprzęt do podłoża... dziwne , a jednak prawdziwe pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuz 07.02.2006 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Na tyle znam życie, że w mojej obecności koleś z czystej głupoty przestrzelił sobie dłoń. Ku naszemu, a również jego zdziwieniu, skutki nie były tak straszne, jak mogłoby sie wydawać. Zaszyli mu tylko na grzbiecie dłoni, bo oczywiście otwór wlotowy był miodzio.Ale my tu gadu - gadu więc patrz punkt pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.02.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Potrzebny pistolet, kołki, naboje. I co jeszcze? Papier na tego typu urządzenie trzeba mieć szkolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Teraz nie trzeba miec papieru na takie cos. Mam, takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 22.03.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Teraz nie trzeba miec papieru na takie cos. Mam, takie coś Niech Cię spotka PIP zobaczymy czy nie trzeba miec papieru a o tym pisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 22.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Czy to PIP czy PiS ja ich wszystkich pissen:PSwoja droga w wyporzyczalniach nie żądaja żadnych glejtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 22.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Czy to PIP czy PiS ja ich wszystkich pissen:P Swoja droga w wyporzyczalniach nie żądaja żadnych glejtów. Ich to nie interesuje, PIP pewnie też ,zresztą to nieistotne,nie ma co deliberować... ..powiem tylko..że trzeba ostrożnie z tym pistoletem bo widziałęm pare reazy jak komuś "niechcący" przestrzeliło się profil - od tego są szkolenia no ale o tym wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 22.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kiedyś dawno temu przestrzeliłem ścianę w akademiku... Otwór wylotowy był pokaźny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 23.03.2006 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Niewiem Geno jakiego typu pistoletu używałes,ja mam Remingtona" i jest "niemożliwe" aby aby zrobic sobie krzywdę czy też komuś postronnemu.Oczywiście jesli własciwie sie tego uzywa i odpowiednich ładunków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 23.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Niewiem Geno jakiego typu pistoletu używałes,ja mam Remingtona" i jest "niemożliwe" aby aby zrobic sobie krzywdę czy też komuś postronnemu. Oczywiście jesli własciwie sie tego uzywa i odpowiednich ładunków:) Przecież pisałe ,że komuś więc nie ja używałem pistolet był hilti - ważne jest u Ciebie zdanie móiące o tym jeśli ktoś wie jak używać...po to są szkolenia i papiery samochodem też można się nauczyć jeździć ale papier trza mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts