Bogusław Sołdon 07.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Czy ktoś z Was przekładał dachówki na dachu. Pierwsza zima ujawniła fuszerkę dekarza - nawiewa śnieg i mam wodę na suficie poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.02.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 To że nawiewa śnieg to normalne ale że jest on na suficie to bardzo źle. Tylko skąd wiesz, że ta woda to ze śniegu? Zeby profesjonalnie doradzić należy obejrzeć na miejscu. A tak w ogóle to powinieneś wyegzekwować naprawę od dekarza, gwarancja to minimum 2 lata. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.02.2006 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Jak byś miał problemy zgłoś się do Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy w Bydgoszczy, prężnie działają napewno pomogą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 10.02.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nie wiem czy dostałeś wiadomość. Dla pewności podaję adres: Bydgoszcz ul. Dworcowa 87 tel/fax:0523455225; tel. kom: 0500098631. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inwestorski 05.03.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Też mam przecieki - szczególnie przy kominach.Wykonawca poprawiał w tamtym roku, ale w tym , po zrobieniu ocieplenia, widać zacieki na ściankach skosów i na kominie.Będę musiał rozebrać warstwę ocieplenia i to obejrzeć.Czy jest jakiś sposób na uszczelnienie dachówek ? Miałem b. dużo śniegu między folią a dachówkami.Czy to fuszerka, zła jakość materiałów?Nasz dom jest na otwartym terenie i wiatrów jest dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Nie widzšc dachu trudno co doradzić. nieg pod dachówkš to nic strasznego ale nie powinien on występować w dużych ilociach. W celu profesjonalnej oceny zwróć się do Polskiego Stowarzyszenia Dekarzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 06.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zgadza się!Trochę śniegu pod dachówką, to nic strasznego, niestety zacieki przy kominie, czy w okolicach obróbek, skrajów, załamań, itp. to już podpada pod fuszerkę. Zaproś sobie Pana misia od dachu do siebie i każ mu stwierdzić co jest grane. Po gadce wychwycisz jaki ma sosunek do sprawy. Gwarancja dwa lata to niezbywalne minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts