Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia mego domu Wilcze łyko jak je pokazać Forumowiczom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Faraon zmobilizuj się.

Wg Muratora Wilcze Łyko znajduje się w 10 najbardziej popularnych projektów Muratora, a ja na razie widziałem tylko zdjęcia mojego „WL”. Podziel się swoją radością.

Pozdrawiam

Obiecuje że w tym tygodniu je zamieszczę jak poczytam ale naipierw muszę ocieplić w środku stryszek

P.S. mam urlopu parę dni i tylko się z tym uporam i zajmę się zdjęciami a będą zaskakujące po moich zmianach :roll:

Pozdro

I ja czekam na te zdjęcia. :D

Moje fotki chyba pokażą się dopiero jesienią bo mam nadzieję będzie już dach (finalizuję rozmowy i do końca lutego chce zabezpieczyć ekipy i materiał na ten rok). Jak do tej pory mam piwnice ze stropem, a ich zdjęcia są raczej mało atrakcyjne.

Pozdrawiam wszystkie "wilki"

Faraon,

najprościej będzie gdy wejdziesz na stronę http://imageshack.us/ i po prawej jest opcja "wybierz".

Potem jak już wybierzesz zdjęcie, które chcesz wkleić kliknij na "host it".

Potem klikasz na to zdjęcie prawym klawiszem myszy, na dole są właściwości, kopiujesz adres URL, wklejasz do postu tutaj, zaznaczasz i klikasz na Img.

Czekamy :D

a jesli chcesz od razu umiescic zdjecie to wejdz na stronke ktora podała Sonika tj.

http://imageshack.us/

wejdz w przegladaj... zaznacz zdjecie i wcisnij host it, pozniej pojawia sie hm.... jak to powiedziec jakies linki do stronek i jedziesz w dol i zaznaczasz ten ostatni link i... zaznaczasz img ...kopiuj ten skrot i jeszcze raz img...

ufff, mam nadzieje ze cos nie przekrecilam, jeszcze raz powodzenia

Faraon,

skup się bracie.

Jak klikniesz "host it", to na dole masz trzy adresy SWOJEGO zdjęcia i wybierasz ten trzeci:

http://img117.imageshack.us/img117/127/wilczeyko32io3ap.jpg

Po kiego ... klikasz na link Kubolotka :o :o ?

The file you attempted to upload is 1046 kilobytes.

"Please use a third party resize tool such as the Microsoft Image Resizer to resize the file so that it is less than 1024 kilobytes."

Dam sobie dziś spokój klikam i to mi wychodzi powtarzam całą operacji i to jestb efekt