Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia mego domu Wilcze łyko jak je pokazać Forumowiczom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no wlasnie

do mnie pisal jeden z redaktorow Muratora

pytal o zmiany w projekcie

czyzby sie jakis artykul mial ukazac ???

Prawdopodobnie w najbliższym i lutowym

Już się dowiedziałem ale nie oficjalnie w przyszłym miesiącu prawdopodobnie będzie o o mojej kotłowni a w lutowym o Wilczym łyku.

Postanowiłem, zamieścić pierwsze zdjęcie na dowód tego, że prace na naszej budowie idą do przodu (szkoda, że nie idą szybciej).

Mam nadzieję, że inni forowicze budujący Wilcze łyko też podzielą się doświadczeniami i zdjęciami z realizacji tego projektu.

Pozdrawiam Wszystkich

http://img207.imageshack.us/img207/1540/dombf3.jpg

Postanowiłem, zamieścić pierwsze zdjęcie na dowód tego, że prace na naszej budowie idą do przodu (szkoda, że nie idą szybciej).

Mam nadzieję, że inni forowicze budujący Wilcze łyko też podzielą się doświadczeniami i zdjęciami z realizacji tego projektu.

Pozdrawiam Wszystkich

http://img207.imageshack.us/img207/1540/dombf3.jpg

Coś wysoki czy robisz piwnicę uważaj na łaziękę na parterze

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
W lutowym Muratorze o Wilczym Łyku jest. :D

Witam dziś właśnie od paru miesięcy mam neta w lutowym numerze właśnie ukazały się w muratorze moje wspomnienia z budowy Wilczego Łyka oraz coś o moim ogrzewaniu polecam i czekam na dyskusje odezwę się niebawem jak mi zacznie poprawnie działać net.

Pozdro

Witam napiszcie proszę jaki rozkład macie na pietrze w Wilczym łyko , a konkretnie czy zmienialiście liczbę pokoj? Jeśli zostały 3 na górze to jakie macie odczucia, czy nie są zbyt małe?

No wielkoscia pokoje nie powalaja.

Ale na sypialnie wystarcza. Maly jest ten pokoik zaraz przy schodach no ale coz. Za to najfajniejszy pokoj to ten nad garazem. :)

Raczej tylko na sypialnie. No jeszcze jakies biurko sie zmiesci, ale miejsca na zabawe dla dzieci to juz duzo nie zostanie. My z zona zajelismy drugi pokoj po lewej stronie (obok tego malego) to lozko zajelo polowe pokoju, szafa 1/4 i zostalo tylko troche miejsca na wprost wejscia.

Jak znajde chwilke wolnego czasu to porobie zdjecia i wrzuce na strone to sobie zobaczysz.

My budowalismy z BK a na docieplenie poszlo 15 cm styropianu