kubolotek 16.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Faraon1 a moze ty klikasz na ten trzeci link ale nad obrazkiem a to ma byc ostatni link pod obrazkiem zrobilam ci az zdjecie http://img146.imageshack.us/img146/3570/10066xe.jpg sprubuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 17.02.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Faraon!!! zapowiada się super! nie zniechęcaj się bo są tacy co nie mogą się doczekać innych zdjęć z realizacji "WŁ". Gdybym umiała to chętnie bym ci pomogła , ale niestety nigdy tego nie robiłam i nie mam pojęcia jak wklejać zdjęcia. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.02.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Faraon!!! zapowiada się super! nie zniechęcaj się bo są tacy co nie mogą się doczekać innych zdjęć z realizacji "WŁ". Gdybym umiała to chętnie bym ci pomogła , ale niestety nigdy tego nie robiłam i nie mam pojęcia jak wklejać zdjęcia. Powodzenia Jak widzę to nie jestem sam z tym problemem ja znowu próbuję i nic mi nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 17.02.2006 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Faraon1 a moze ty klikasz na ten trzeci link ale nad obrazkiem a to ma byc ostatni link pod obrazkiem zrobilam ci az zdjecie http://img146.imageshack.us/img146/3570/10066xe.jpg sprubuj jeszcze raz Drogi kubolotku dzięki za zdjęcia ale robię krok po kroku i nie pokazują mi się żadne linki coś się kręci i nagle przerywa tak że nie mam tych 3 adresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 18.02.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Faraon 1 jesli chcesz to podaj mi swoj email i wyslij zdjecia ktore chcesz umiescic w albumie na moj adres [email protected] i ci zaloze album na onecie , pomoglam tak juz jednej osobie bo tez nie mogla sobie z tym poradzic, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Tak tak Faraon Kubolotek mi też pomógł więc tobie też się uda ,zrobił mi fajny album a potem już pójdzie czekamy na zdjęcia pozdrawiam barczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 18.02.2006 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Faraon 1 jesli chcesz to podaj mi swoj email i wyslij zdjecia ktore chcesz umiescic w albumie na moj adres [email protected] i ci zaloze album na onecie , pomoglam tak juz jednej osobie bo tez nie mogla sobie z tym poradzic, Drogi kubolotku prześle Ci zdjęcia a to są z tamtego roku a dziś zrobie po zimie Pa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 18.02.2006 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Faraon 1 jesli chcesz to podaj mi swoj email i wyslij zdjecia ktore chcesz umiescic w albumie na moj adres [email protected] i ci zaloze album na onecie , pomoglam tak juz jednej osobie bo tez nie mogla sobie z tym poradzic, Drogi kubolotku prześle Ci zdjęcia a to są z tamtego roku a dziś zrobie po zimie Pa pozdro a zapomniałem spakować je ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 19.02.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Faraon zlituj się!! Ile jeszcze będziemy czekać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 19.02.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Dziś to jest niedziela19. 02 przesłałem drogiemu Kubolotkowi zdjęcia tak więc pozdrawiam forumowiczow i proszę czekać na Małgosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 niestety zdjec dzis nie bedzie ,nie znam hasla zeby wejsc do twojego albumu faraon,a tak dla ciekawskich jedno zdjecie twojego domku :http://img145.imageshack.us/img145/7796/ocieplenie41ij.jpgzdjecia beda jutro rano, o ile dostane hasło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ps. faraon1 domek bardzo ładny ciekawe jaka bedzie miał elewacje, pewnie zolta, daj jeszcze zdjecia terazniejsze domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 19.02.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ps. faraon1 domek bardzo ładny ciekawe jaka bedzie miał elewacje, pewnie zolta, daj jeszcze zdjecia terazniejsze domku Sorki ale to jest ostatni etap reszte w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 19.02.2006 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 niestety zdjec dzis nie bedzie ,nie znam hasla zeby wejsc do twojego albumu faraon,a tak dla ciekawskich jedno zdjecie twojego domku : http://img145.imageshack.us/img145/7796/ocieplenie41ij.jpg zdjecia beda jutro rano, o ile dostane hasło, Niestety raz próbowałem zrobić album i coś namieszałem ale jestem w kontakcie z kubolotkiem coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 20.02.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 ok faraon1 zle cie zrozumiałam , myslalam ze zdjec nie zrobiles ale ciesz sie i tak jestes dalej w budowie odemnie, mecze dalej ten album, tzn nepotrzebnie namieszlaes przy rejestracju i teraz nie mozna tam wejsc, czekam znow na twoja odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 20.02.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Ciągla za mało!!! Czekamy na kolejne zdjęcia - również z wnętrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.02.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Faraon pokaż dom od frontu jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 20.02.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 album juz jest , faraon poda link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 20.02.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Dzięki pomocnej dłoni kubolotka jest album obecnego stanuDzięki za pomoc http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=48564&k=6&q=slufar&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 20.02.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Nareszcie! Bardzo fajny domek ! A jak w środku? Czy robiłeś zmiany w projekcie oprócz wejścia frontowego? Czy sypialnie na górze są w rzeczywistości bardzo małe (ok 9 m)? No i jaki jest koszt tej inwestycji do stanu surowego zamkniętego? z niecierpliwościa czekam na odpowiedź i kolejne zdęcia z budowy. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts