Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia mego domu Wilcze łyko jak je pokazać Forumowiczom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 140
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Faraon!!! zapowiada się super! nie zniechęcaj się bo są tacy co nie mogą się doczekać innych zdjęć z realizacji "WŁ". Gdybym umiała to chętnie bym ci pomogła , ale niestety nigdy tego nie robiłam i nie mam pojęcia jak wklejać zdjęcia. Powodzenia

Jak widzę to nie jestem sam z tym problemem ja znowu próbuję i nic mi nie wychodzi.

Faraon1 a moze ty klikasz na ten trzeci link ale nad obrazkiem a to ma byc ostatni link pod obrazkiem zrobilam ci az zdjecie :)

http://img146.imageshack.us/img146/3570/10066xe.jpg

sprubuj jeszcze raz

Drogi kubolotku dzięki za zdjęcia ale robię krok po kroku i nie pokazują mi się żadne linki coś się kręci i nagle przerywa tak że nie mam tych 3 adresów

Faraon 1 jesli chcesz to podaj mi swoj email i wyslij zdjecia ktore chcesz umiescic w albumie na moj adres [email protected] i ci zaloze album na onecie , pomoglam tak juz jednej osobie bo tez nie mogla sobie z tym poradzic,

Drogi kubolotku prześle Ci zdjęcia a to są z tamtego roku a dziś zrobie po zimie

Pa pozdro

Faraon 1 jesli chcesz to podaj mi swoj email i wyslij zdjecia ktore chcesz umiescic w albumie na moj adres [email protected] i ci zaloze album na onecie , pomoglam tak juz jednej osobie bo tez nie mogla sobie z tym poradzic,

Drogi kubolotku prześle Ci zdjęcia a to są z tamtego roku a dziś zrobie po zimie

Pa pozdro

a zapomniałem spakować je ? :oops:

niestety zdjec dzis nie bedzie ,nie znam hasla zeby wejsc do twojego albumu faraon,a tak dla ciekawskich jedno zdjecie twojego domku :

http://img145.imageshack.us/img145/7796/ocieplenie41ij.jpg

zdjecia beda jutro rano, o ile dostane hasło,

Niestety raz próbowałem zrobić album i coś namieszałem ale jestem w kontakcie z kubolotkiem coś wymyślimy

Nareszcie! Bardzo fajny domek :lol: ! A jak w środku? Czy robiłeś zmiany w projekcie oprócz wejścia frontowego? Czy sypialnie na górze są w rzeczywistości bardzo małe (ok 9 m)? No i jaki jest koszt tej inwestycji do stanu surowego zamkniętego? z niecierpliwościa czekam na odpowiedź i kolejne zdęcia z budowy. Pozdrawiam!!!