pi_ngwinek 18.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 no to milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 21.09.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 no wlasnie do mnie pisal jeden z redaktorow Muratora pytal o zmiany w projekcie czyzby sie jakis artykul mial ukazac ??? Prawdopodobnie w najbliższym i lutowym Już się dowiedziałem ale nie oficjalnie w przyszłym miesiącu prawdopodobnie będzie o o mojej kotłowni a w lutowym o Wilczym łyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucky1506 28.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Postanowiłem, zamieścić pierwsze zdjęcie na dowód tego, że prace na naszej budowie idą do przodu (szkoda, że nie idą szybciej).Mam nadzieję, że inni forowicze budujący Wilcze łyko też podzielą się doświadczeniami i zdjęciami z realizacji tego projektu. Pozdrawiam Wszystkichhttp://img207.imageshack.us/img207/1540/dombf3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 01.10.2006 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Postanowiłem, zamieścić pierwsze zdjęcie na dowód tego, że prace na naszej budowie idą do przodu (szkoda, że nie idą szybciej). Mam nadzieję, że inni forowicze budujący Wilcze łyko też podzielą się doświadczeniami i zdjęciami z realizacji tego projektu. Pozdrawiam Wszystkich http://img207.imageshack.us/img207/1540/dombf3.jpg Coś wysoki czy robisz piwnicę uważaj na łaziękę na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucky1506 02.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Piwnica faktycznie jest, dlatego dom wygląda na wysoki, ale wymaga jeszcze obsypania. Teren na działce obniża się i musimy go trochę poprzerabiać. Łazienka jest w miejscu pomieszczenia gospodarczego i ma przyzwoite wymiary z dostępem do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 06.10.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ja obecnie rozpoczełam budowę c04 (mniejszy brat C12) i chciałam zobaczyc wasze zdjecia: no niestety nie moge otworzyc stron ze zdjeciami, np Faraona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artb 08.10.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Pytanko do wszystkich którzy podnieśli ścianki kolankowe. Podajcie proszę jaką macie po zmianach wysokość ścianek kolankowych i na jakiej wysokości zaczynają się (dolna krawędź) okna połaciowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 20.10.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A to moj domek http://mtomiak.photosite.com/~photos/tn/883_1024.ts1161335996780.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oska 02.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Czy to forum umarło??? Pingwinku bardzo ładny domek!!!! Może jakieś zdjęcia z wnętrz??? Czekam z niecierpliwością!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 03.01.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 własnie tez jestem za tym!!!ja buduje mniejsza wersje wilczego łyka czyli smukłego i jestem zainteresowana jak macie w srodku zrobione wilcze lub smukły!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 04.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Obiecuje ze kilka zdjec pstrykne w najblizszym czasie i sie pochwale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 12.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Prosimy o zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltan 14.01.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 A oto moje Wilcze Łyko z małymi zmianami. Za miesiąc będą okna to zamieszczę kilka nowych zdjęć. http://foto.onet.pl/1iuj1,89ms8motm90k,6ezbd http://foto.onet.pl/1iuj1,89ms8motm90k,6ezat Pozdrawiam, waltan1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artb 25.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam napiszcie proszę jaki rozkład macie na pietrze w Wilczym łyko , a konkretnie czy zmienialiście liczbę pokoj? Jeśli zostały 3 na górze to jakie macie odczucia, czy nie są zbyt małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 31.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 W lutowym Muratorze o Wilczym Łyku jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 31.01.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 W lutowym Muratorze o Wilczym Łyku jest. Witam dziś właśnie od paru miesięcy mam neta w lutowym numerze właśnie ukazały się w muratorze moje wspomnienia z budowy Wilczego Łyka oraz coś o moim ogrzewaniu polecam i czekam na dyskusje odezwę się niebawem jak mi zacznie poprawnie działać net. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 01.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam napiszcie proszę jaki rozkład macie na pietrze w Wilczym łyko , a konkretnie czy zmienialiście liczbę pokoj? Jeśli zostały 3 na górze to jakie macie odczucia, czy nie są zbyt małe? No wielkoscia pokoje nie powalaja. Ale na sypialnie wystarcza. Maly jest ten pokoik zaraz przy schodach no ale coz. Za to najfajniejszy pokoj to ten nad garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artb 02.02.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Wielkie to one nie są (pokoje) ale czy wystarczą dla dzieci na sypialnie i miejsce nauki, zabawy. Ten mały przy schodach to raczej tylko na komputer i TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubetr 03.02.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Witam. Jestem tu nowy....jak widać Mam pytanko z jakich materiałów stawialiście swoje "łyka", ewentualnie czym je docieplaliście- tzn ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 05.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Raczej tylko na sypialnie. No jeszcze jakies biurko sie zmiesci, ale miejsca na zabawe dla dzieci to juz duzo nie zostanie. My z zona zajelismy drugi pokoj po lewej stronie (obok tego malego) to lozko zajelo polowe pokoju, szafa 1/4 i zostalo tylko troche miejsca na wprost wejscia.Jak znajde chwilke wolnego czasu to porobie zdjecia i wrzuce na strone to sobie zobaczysz. My budowalismy z BK a na docieplenie poszlo 15 cm styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts