Faraon1 07.02.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pytanko co zrobić aby zdjęcia z realizacji inwestycjii zamieścić na forum P.S. I jak pod swoim nikiem dodać jakiś bajerek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 07.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Odsyłam: strona główna/informacje dziau technicznego/ Jak wlkeić zdjecia, żeby były widoczne na forum. Też nie wiedziałam jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 07.02.2006 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Odsyłam: strona główna/informacje dziau technicznego/ Jak wlkeić zdjecia, żeby były widoczne na forum. Też nie wiedziałam jak Dział techniczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.02.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pytanko co zrobić aby zdjęcia z realizacji inwestycjii zamieścić na forum P.S. I jak pod swoim nikiem dodać jakiś bajerek ? kupić aparat fograficzny, najlepiej cyfrowy bez obrazy tak mi się nasuneło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 07.02.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 07.02.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Dział techniczny, na samym dole strony głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 07.02.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Pytanko co zrobić aby zdjęcia z realizacji inwestycjii zamieścić na forum P.S. I jak pod swoim nikiem dodać jakiś bajerek ? kupić aparat fograficzny, najlepiej cyfrowy bez obrazy tak mi się nasuneło Rezi dzięki za poradę ale taki aparat mam już, a chyba lepszy od twego. P.S "bez obrazy tak mi się nasuneło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts