ddoommiinniikk 07.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Kto budował? Co ewentualnie zmieniał? Jak ocenia funkcjonalność i komfort?Inne uwagi?[/url]http://www.ciepledomy.pl/12633.xml?keys=1&page=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 07.02.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 przepraszam, ale ten link coś nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.02.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 [http://www.lipinscy.pl/23992.xml http://www.lipinscy.pl/23992.xml Jest tylko 20a... a 20 c co takiego innego ma? nawet interesujące, bo w moim stylu (dach dwuspadowy!!!!) Juz zobaczyłam! jest bez garażu! Ale projekt chyba z tych tzw. tańszych w realizacji i mozna w przyszłości zaadaptować poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Architekt zapomniał o pomieszczeniu gospodarczym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Największym mankamentem jest brak pomieszczeń gospodarczych. Trzeba przecież gdzieś chowac ciuchy, suszyc pranie (no, chyba że uwielbiasz, jak kapie Ci na głowę, kiedy siedzisz w wannie), trzymac szczoty, odkurzacz albo narzędzia ogrodnicze. Poza tym, minusem dla mnie jest brak przejścia z garażu do domu. Nie chciałabym ganiac z siatami, po drodze zamykając garaż, otwierajac dom (a siaty ciężkie i nieporęczne, na głowę też w tym czasie często leje deszcz), chociaż na Forum znajdziesz wielu przeciwników takiego połączenia. Sypialnia z wejściem z salonu też może byc niewygodna w niektórych sytuacjach. Może troche powiększyc garaż, tworząc w nim miejsce na rózne rzeczy (opony, rowery, narzędzia ogrodnicze) i ewentualnie zrobic wejście przez kuchnię? Moze przy tej okazji da się też wygospodarowac miejsce na chłodną spiżarnię? Wbrew pozorom o jakosci życia w domu decyduje nie tylko wielkośc salonu ale właśnie wieksza swoboda w upychaniu tych wszystkich rzeczy, których nie mamy gdzie upchnąc mieszkając w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AxLe 08.02.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Mnie ten projekt bardzo się podoba. Przez kilka miesięcy był moim nr.1. Budowany miał być dla 2 osób, ale moja małżonka chciała jeszcze jeden pokój i zadaszony taras.... dlatego na wiosnę ruszam z budową D 86 Migdałowy z kolekcji Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.02.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 "ddoommiinniikk"Powiedz, czy decydujecie sie na ten projekt, bo u nas chyba rewolucja! Jesli uda się wygospodarować pomieszczenie gospodarcze, to prawdopodobnie zdecydujemy sie na LMB20cPozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 10.02.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Jednak umieszczenie schodów nie pasuje nam zupełnie vide: projekt lmp100 no i brak pomieszczenia gospodarczego .... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 18.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Kto budował? Co ewentualnie zmieniał? Jak ocenia funkcjonalność i komfort?Inne uwagi? [/url]http://www.ciepledomy.pl/12633.xml?keys=1&page=2 Szkoda ze tak póżno zorientowałam się że mieszkamy w takich samych domkach. Ja mieszkam tu 2 lata. Mieszka mi się cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts