smutna lidka 09.02.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Witam! Ja również nie posiadam telewizora i wcale mi go nie brakuje - zamiast gapić się na jakieś głupoty, wolę wieczorkiem wypić z męzem piwko i te parę godzin przegadać, albo... nie gadać... lubicie sobie w ciszy posiedzieć, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.02.2006 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Oglądanie DVD na kompie - owszem w większym gronie do bani gości na filmy nie zapraszam własnych 4 domowników przy kompie, to sobie jednak nie wyobrażam no, chyba, żeby każdy sobie swój własny seans zaklepał ale wtedy, to trudno by było korzystac z kompa zgodnie z jego przeznaczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 10.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Mam ale w nowym domu ograniczyłem ilość dostępnych programów i w związku z tym czasami nie ma co oglądać. Myślę, że jak przyjdzie wiosna to oglądanie telewizji spadnie do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 10.02.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Nie miałam 7 lat, było cudnie. Najpierw były złote czasy radia, potem internet i filmy na komputerze. Młodsze dziecko myśli, że monitor to to samo co telewizor. Teraz kupiliśmy właściwie telewizor, ale u nas nic nie odbiera, więc to w dalszym ciągu monitor do kina domowego. Oczywiście czasu na oglądanie nie ma nikt oprócz malucha, który ogląda... programy nagrane przez Dziadka z telewizora (bardzo zresztą głupie ). Żałuję, że mamy, bo komputera sam nie umiał włączyć, a teraz umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 11.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Odkąd mieszkam z teściową to sie nie moge dopchac do telewizora bo od 9 rano do 22 na okragło leca jakies koszmarne seriale z Argentyny czy Brazyli.A tego mój zołądek nie znosi.W komputerze jest karta telewizyjna to w poniedziałek oglądne w nocy ulubiony program.Niestety internet to większy złodziej czasu.Czasem dzieci sie pytaja ,co robiłam jak byłam mała i nie było komputerów ...odpowiadam ,że świetnie sie bawiłam.Czy Wam tez sie zaczyna wydawać ,że 20 lat temu było fajniej?Czy tylko ja sie starzeje i dziwaczeje?Przeciez teraz tyle udogodnien i super szybki przepływ informacji i ta różnorodnośc rozrywki.....a mnie to nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.02.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 U mnie bardziej stoi jako podstawka do kwiatu ,liście zawsze się odwracają do ekranu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.02.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 U mnie bardziej stoi jako podstawka do kwiatu ,liście zawsze się odwracają do ekranu... tzn - opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.02.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 U mnie bardziej stoi jako podstawka do kwiatu ,liście zawsze się odwracają do ekranu... tzn - opadają Nooo...opadają...ale tylko liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 11.02.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Witam, proszę o dołączenie do klubu. Od pięciu lat nie oglądam telewizji i nie zamierzam mieć tego pudła w nowym domu. Wiecie co by sie stało gdyby nagle przestały nadawać wszystkie stacje telewizyjne? Była by wojna Gdy zmarł Biały Ojciec i przez tydzień w tv nic innego nie było to nagle w parkach i w lesie zrobiło sie tak tłoczno że hohoho. Telewizji mówię NIE !!!!! Pozdrawiam "nietelewizyjnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ja pozdrawiam telewizyjnych i nietelewizyjnych mam i niestety raczej zawsze będę miał - chociaż jak się wyprowadzę na wieś to może być przez jakiś okres kłopot z odbiorem. no ale od czego będzie internet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 mamy ale nie odbiera, myslimy (czyt. żona) o TV cyfrowej żeby TVN Style było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 12.02.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 ja też rozpatruję cyfrową - innej opcji nie ma... a fashion TV trzeba jakoś oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 13.02.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Miało być o tym, kto NIE MA, a nie o tym jakie gadżety chce mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Miało być o tym, kto NIE MA, a nie o tym jakie gadżety chce mieć hihi to samo pomyślałam jeszcze chwila i się okaże, że założyłeś najlepszy w murku wątek o tym skąd można wziąć sygnał TV pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scs 13.02.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Też nie mam TV ale mam inny problem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 znaczy wątek się rozwija i ewouluje - czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 13.02.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Nie mamy telewizora od 7 lat, z wyboru. Wystarczojąco dużo czasu zabiera mi internet Co do przyklejania nosa do wystaw z odbiornikami - zdecydowanie NIE. Czasem jestem zmuszona oglądać coś "mimo chodem" u teściów lub rodziców - u nich TV to gra non stop. Ja nudzę się po 15 minutach. W połowie tych pięknych i super ciekawych seriali to po prostu zaczynam ziewać, a ze dwa razy zasnęłam (powaga). Może jakby puszczali coś ciekawego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 13.02.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 znaczy wątek się rozwija i ewouluje - czy jakoś tak... nio, ale on miał chyba w zamysle Założyciela ewoluować raczej w kierunku "gdzie i za ile można sprzedac stary telewizor"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 13.02.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 jak znam życie - wątek dojdzie do takiego rozwoju, że forumowicze będą pisać - oddam plazmę, oddam lcd, oddam dvd a kupię Multikino a TVN będzie nadawać z Marsa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 13.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Czasem jestem zmuszona oglądać coś "mimo chodem" u teściów lub rodziców - u nich TV to gra non stop. No właśnie dlatego tak długo nie mam TV. Jak zobaczę u kogoś co tam jest, to... robi się słabo i powtarzam never, never... Chociaż ... ostatnio dziecko nie wiedziało za bardzo jak Małysz skacze (tzn. jaką przybiera pozycję na nartach) i zaczęłam się zastanawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts