Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto z Was nie ma TV ???

jędrzej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A my ciągle nie mamy... Tzn mamy telewizor, ale on nic nie odbiera, trzeba zawrzeć umowę z jakąś Cyfą+, albo kimś w tym rodzaju. Mąż już 4 miesiąc zamierza to zrobić, ale znając go to jeszcze z rok mam spokój :wink: (bo ja nie zamierzam). Mam nadzieję że nie będzie chodził po sąsiadach oglądać mecze (kiedyś czasem chodził do pubu :wink: ). Na razie mówi, że nie będzie... Dzieci zimne - mają filmy na płytach, piłką się nie interesują.

Zapeszyłam :evil: :evil: :evil: Dzisiaj poszedł i zawarł (sobie w prezencie urodzinowym) :evil: :evil: :evil: I chce mi zepsuć elewację tą anteną :evil: :evil: :evil:

madd

Tak było i u nas. :D

Witajcie w klubie. :D

Ale moj chlop chce pojsc dalej - cos wspominal o radiu, ale na to sie nie zgodze (chyba). Ale jak sobie mysle o moim nowym drewnianym domku kolo lasku to moze to radio bedzie przeszkadzac...Jak siedzialem na wakacjach u dziadka w glebokich Bieszczadach to przeszkadzalo

• 2 weeks później...

U nas zepsuł sie TV przed Bożym Narodzeniem zeszłego roku. Od tej pory dzieciaki (sztuk 4 sł. cztery) zapomniały o telewizorze. Zupełnie inne są wieczory. Córka gra nam wszystkim na gitarze, (czasami jak ma nastrój)mamy czas na rozmowę ze soba, na kłótnie i pojednania. Zupełnie inna rzeczywistość. Wszyscy bardzo to doceniamy. A ja nie myślę o naprawie.

pozdrawiam

bardzo chciałabym nie mieć, ale niestety w tym względzie brak jednomyślności :wink: , w nowym domu na szcęście udało mi sie pozbyć bożyszcza przynajmniej z salonu.

Ja tez mam nadzieje, ze mi sie uda nie instalowac go w salonie. Ale bedzie to chyba pyrrusowe zwyciestwo - wyladuje wtedy w kuchni. Otwartej...

Dołączam do grupy beztelewizyjnej :)

18 czerwca stuknie 9 miesięcy bez TV i jakoś nie tęsknię za jej powrotem.

Telewizor mamy - i korzystamy - jak trzeba konkretny film na dvd obejżeć.

Wystarczająco dużo czasu komputer z internetem pożera więc nie palę się do tego

by biegać po dachu i antenę montować. Choć ostatnimi czasy pojawiły sie delikatne

naciski w tej kwestii ze strony mojej połowicy. Nie dam się! ;)

Pozdrawiam

Ja chcialam tylko zameldowac ze w dalszym ciagu nie mam tv i chwale to sobie :lol: to juz prawie 6 miesiecy 8)

Co prawda w "naszej TV krajowej" jest straszna chała ale.... szkoda że nie powiesz o tym tak jak o łazience to juz nie czasy króla ćwieczka przykro :( , nie mususz miec platwormy polsat czy cyfry+ ale dowiedziec sie to i owo o slicznym kraju w którym sie mieszka wypada :o

ale dowiedziec sie to i owo o slicznym kraju w którym sie mieszka wypada

Toż mi argumenty. Chyba przerwę me 6 letnie męczeństwo i zacznę patrzyć w telepudło jakto u nas pieknie.

A wyjdż do lasu na wycieczkę, pospaceruj to wtedy zobaczysz piękną ojczyznę lepszą niż w tym telepudle.

pozdrawiam