Mufka 25.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Ja chcialam tylko zameldowac ze w dalszym ciagu nie mam tv i chwale to sobie to juz prawie 6 miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 bardzo chciałabym nie mieć, ale niestety w tym względzie brak jednomyślności , w nowym domu na szcęście udało mi sie pozbyć bożyszcza przynajmniej z salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 25.05.2006 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 madd Tak było i u nas. Witajcie w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A my ciągle nie mamy... Tzn mamy telewizor, ale on nic nie odbiera, trzeba zawrzeć umowę z jakąś Cyfą+, albo kimś w tym rodzaju. Mąż już 4 miesiąc zamierza to zrobić, ale znając go to jeszcze z rok mam spokój (bo ja nie zamierzam). Mam nadzieję że nie będzie chodził po sąsiadach oglądać mecze (kiedyś czasem chodził do pubu ). Na razie mówi, że nie będzie... Dzieci zimne - mają filmy na płytach, piłką się nie interesują. Zapeszyłam Dzisiaj poszedł i zawarł (sobie w prezencie urodzinowym) I chce mi zepsuć elewację tą anteną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 madd Tak było i u nas. Witajcie w klubie. Ale moj chlop chce pojsc dalej - cos wspominal o radiu, ale na to sie nie zgodze (chyba). Ale jak sobie mysle o moim nowym drewnianym domku kolo lasku to moze to radio bedzie przeszkadzac...Jak siedzialem na wakacjach u dziadka w glebokich Bieszczadach to przeszkadzalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 25.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 no to juz ładnych pięć lat...a może sześć?? jak nie mamy telewizora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 A ja właśnie zdecydowałem się na podłączenie anteny. Główny argument to ... Mistrzostwa Swiata w piłce nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 07.06.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Może wkońcu moja przyszła małżonka doceni fakt nielubienia przezemnie telewizora i piłki nożnej. Tyle czasu będę miał wolnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sono 07.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 U nas zepsuł sie TV przed Bożym Narodzeniem zeszłego roku. Od tej pory dzieciaki (sztuk 4 sł. cztery) zapomniały o telewizorze. Zupełnie inne są wieczory. Córka gra nam wszystkim na gitarze, (czasami jak ma nastrój)mamy czas na rozmowę ze soba, na kłótnie i pojednania. Zupełnie inna rzeczywistość. Wszyscy bardzo to doceniamy. A ja nie myślę o naprawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.06.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Sono - wiem co czujesz. Nasze dzieciaki nie są uzaleznione od dobranocek. Natomiast obowiązkowo musi być przeczytane książka. Na TV nie mam czasu, ale MŚ z naszym udziałem to rzadkość. Kto wie, kiedy będzie następny raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.06.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 bardzo chciałabym nie mieć, ale niestety w tym względzie brak jednomyślności , w nowym domu na szcęście udało mi sie pozbyć bożyszcza przynajmniej z salonu. Ja tez mam nadzieje, ze mi sie uda nie instalowac go w salonie. Ale bedzie to chyba pyrrusowe zwyciestwo - wyladuje wtedy w kuchni. Otwartej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 08.06.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Ja nie mam telewizora ale mam kartę TV w kompie Po pozbyciu sie telewizora mieliśmy kilka super miesięcy ale później kupiłem komputer, z kartą Przeprowadziliśmy sie do nowego domu i komputer wraz z kartą wylądują w... garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 11.06.2006 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 sono, jag_24, oli-oli, kwiatkor no to jest nas już trochę! fizyk I po co Ci była ta antena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 14.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Dołączam do grupy beztelewizyjnej 18 czerwca stuknie 9 miesięcy bez TV i jakoś nie tęsknię za jej powrotem. Telewizor mamy - i korzystamy - jak trzeba konkretny film na dvd obejżeć. Wystarczająco dużo czasu komputer z internetem pożera więc nie palę się do tego by biegać po dachu i antenę montować. Choć ostatnimi czasy pojawiły sie delikatne naciski w tej kwestii ze strony mojej połowicy. Nie dam się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 14.06.2006 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No chyba w wolnej chwili będę musiał nas policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 14.06.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 Licz licz, może jakaś partia z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.06.2006 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Ja chcialam tylko zameldowac ze w dalszym ciagu nie mam tv i chwale to sobie to juz prawie 6 miesiecy Co prawda w "naszej TV krajowej" jest straszna chała ale.... szkoda że nie powiesz o tym tak jak o łazience to juz nie czasy króla ćwieczka przykro , nie mususz miec platwormy polsat czy cyfry+ ale dowiedziec sie to i owo o slicznym kraju w którym sie mieszka wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 19.06.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 ale dowiedziec sie to i owo o slicznym kraju w którym sie mieszka wypada Toż mi argumenty. Chyba przerwę me 6 letnie męczeństwo i zacznę patrzyć w telepudło jakto u nas pieknie. A wyjdż do lasu na wycieczkę, pospaceruj to wtedy zobaczysz piękną ojczyznę lepszą niż w tym telepudle. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts