Aggi 08.02.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ...to znaczy, wiem gdzie jest - w Klubie Budujących i stanowczo protestuję!!! To jest szpital psychiatryczny, wygłaszane tam zwierzenia służą terapii psychicznej wielu schorzeń i nerwic. Dlatego jeśli decyzja ma być utrzymana w mocy to domagam się wyjaśnień merytorycznie przekonywujących!!!! Ostatni intensywny napływ pacjentów nie zmienia tej placówki medycznej w klub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Wybory przecież były Nowa władza nas nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 choremu to zawsze wiatr w oczy chodzi im o to żebysmy mieli daleko chodzić i jeszcze żeby nikt nowy potrzebujący - nie trafił a już myślałam, że forumowa służba zdrowia działa lepiej niż krajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 schodzimy do podziemia !!!! ...czyli uwag o forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 możemy zrobić kilka pikiet - nie ma sprawy !!! Będziemy się ślinić, prykać i rzucać kawałkami weronki czy nikt nie pomyślał, że wpuszczenie kanibali do klubu pełnego zdrowych, jędrnych i sympatycznych inwestorów będzie stanowiło dla nas pokusę aby rozpełznąć się po grupach i dokonywać czynów zabronionych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Momencik...... Gdzie jest obecnie ten czadowy watek??? zwracam się z oficjalnem zapytaniem do odpowiednich waaadz. Coscie uczynili nieszczęsni pacjenci wraz z personelem, że was wcięło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 o d-pie gadaliśmy, a d-pa jak wiadomo jest tematem towarzyskim, a nie medycznym ciekawe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Maryni? Czy jakiejś innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=63966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 przylaczam sie do protestujacych pikietujacych i prychajacych jednoczesnie mala prywata - nadal czekam na odpowiedz Redakcji w ktorym to watku, miejscu i momencie zlamalam regulamin szacownego forum ze az zaoowocowalo to wyslaniem do mnie czulego listu cobym sie ztym regulaminem zapoznala ale pozdrawiam nie mniej serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zielonooka - czyżbyś wstąpiła na drogę zła Przyłączam się do prośby proszących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zielonooka - czyżbyś wstąpiła na drogę zła Przyłączam się do prośby proszących Maluszku ..na zlej drodze bylam od zawsze tylko ze WY wskazaliscie mi kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 mnie to juz nawet redakcja nawet pouczyc nie kce widac w cuda nie wierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 mnie to juz nawet redakcja nawet pouczyc nie kce widac w cuda nie wierzy uznali ze jeszcze rokuje na poprawe, sa szanse nawrocenia bo nie dokonca mnie zdeprawowaliscie i nalezy biedna zbłąkana duszyczke ratowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zielonooka napisała Maluszku ..na zlej drodze bylam od zawsze tylko ze WY wskazaliscie mi kierunek i to jest kolejny powód, na powrót do szpitala w Klubie to nam zielonooka zejdzie na manowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zielonooka napisała Maluszku ..na zlej drodze bylam od zawsze tylko ze WY wskazaliscie mi kierunek i to jest kolejny powód, na powrót do szpitala w Klubie to nam zielonooka zejdzie na manowce jeszcze w krzaki zbocze... podrapie sie, nogi rece na wądołach połamie a tak przy Was to pasy kaftanik niebieska pastylka i bede bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.02.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zielonooka napisała Maluszku ..na zlej drodze bylam od zawsze tylko ze WY wskazaliscie mi kierunek i to jest kolejny powód, na powrót do szpitala w Klubie to nam zielonooka zejdzie na manowce jeszcze w krzaki zbocze... podrapie sie, nogi rece na wądołach połamie a tak przy Was to pasy kaftanik niebieska pastylka i bede bezpieczna Zielonooka - w kaftaniku będzie Ci do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Droga Redakcjo - BARDZO DZIEKUJEMY!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 czy może mi ktoś wyjasnić o co chodzi tak to jest jak człowiekowi w robocie sprzęt łączący go ze światem nawali nie ma kto napisać , pocieszyć , do szpitala przyjąć.......... w domu bitwa do szklanego ekaraniku , łącze Tpsy przeciążone, limity czasowe, grafik na ścianie i mnie zostaje albo 6 -ta rano albo 24 -ta w nocy ........ gadajcie gdzie wszyscy kiblują....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts