selimm 08.02.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Niesmiało sie zapytujemy czy mozna nas umiescic z powrotem w psychologu ??? prosbe swą motywujemy ze nienormalni nie mogą przebywac z normalnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no właśnie - chrońcie normalnych forumowiczów z ukształtowanymi poglądami politycznymi przed rozplenieniem się tego "robactwa" - czyli nas. Kluby są dla ludzi zdrowych - inaczej może dojść do róznych zajść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ...raczej zejść .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 też tak twierdzę, jedwie zawitałem do Klubu, to trafiłem na wątek, rządzić, ale jak? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=59865 z miejsca skoczyło mi ciśnienie, co najmniej dwóch forumowiczów, pogniewało się na mnie, jeden to nawet chciał mi dokuczyć, prowokując mnie do utarczki słownej, ale jeszcze byłem na prochach i nie podniosłem rękawicy i to jest widocznym dobroczynnym wpływem szpitala dlatego nie rozumiem, dlaczego nas psychicznych przeniesiono do Klubu, jedynie psychiatryk nie pozwoli nam zwariować w tej skrzeczącej rzeczywistości dlatego w imieniu tych którzy nie chcą zwariować, proszę o powrót do psychiatryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 08.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Popieram apel!! Koledze 1950 życzę jednak wiecej dystansu do ww watku oraz ww prowokujących. W przypadku przyjecia odpowiedniej postawy wyżej wspomniany w. nawet smieszy.../choć gorzki to smiech/ Ale moze dlatego, ze ja mam cisnienie za niskie, i dla mnie to terapia podnoszaca /zamiast kawy i koniaczku :)/???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... istnieje również niebezpieczeństwo, iż możemy co poniektórych KLUBOWICZÓW pozarażać (nikt do tej pory nie wykrył czy TO nie prądkuje) ... w związku z powyższym przyłączam się do prośby o POWRÓT pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 08.02.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Mimo, że nie jestem bezpośrednio zainteresowany, proszę o przeniesienie szpitala w poprzednie miejsce.Przywykłem do starej lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Gdzie nie spojrzę wszędzie na forum pikiety/ prośby o powrót szpitala. Wiecie jak taka akcja jest stresująca dla moderatora. A nuż przy przenoszeniu palec się omsknie i zamiast przenieś na usuń...strach się bać co by się wtedy działo pozdrawiam Edzia Wasze prośby przyjęte, teraz trzeba rozpatrzyć...no i muszą nabrać mocy urzędowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 jeszcze chciałbym dodać ze w klubie jest niejaki zapalnik wareczka to jest dodatkowy argument zeby nas trzymac z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.02.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 no............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.02.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja tez poprosze nazad na odzial zamkniety. Od wczoraj silnie prątkuję, choroba szalonych glow sie rozlezie po forumie. Oszcze gałem !!Czy wariaci powinni byc w klubie?Na zdrowy rozum - NIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Niesmiało sie zapytujemy czy mozna nas umiescic z powrotem w psychologu ??? prosbe swą motywujemy ze nienormalni nie mogą przebywac z normalnymi Prośby zostaną rozpatrzone informujemy, że załączniki przyjmujemy dziś do lewej kieszeni pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja wiem ,że zaraz większość z nas dostanie "listy miłosne " cobyśmy sobie regulamin poczytali ale to chyba nie na tym wszystko polega. Siedzimy sobie w cichutko u psychola i staramy się nikomu nie wadzić, nie wspomnę już o tym ,że przychodzi do nas coraz więcej rozmaitej maści frustratów którzy zamiast rozrabiać w innych wątkach poddawani są swoistej terapii. I nas do do jakiegoś klubu!!!! Jako jest napisane klub to miejsce na przyjacielskie rozmowy nie tylko o budowaniu No właśnie przyjacielskie a my przygarniamy nie tylko przyjaciół także wrogów i niechętnych poddajemy ich terapii , a oni odpłacają nam sympatią i brakiem agresji . I na prawdę nie naruszamy regulaminu . W tym wątku też pomagamy ludziom, Nawet jeśli ktoś chce się tu wygadać to zawsze wie ,że ktoś go wysłucha . To przecież to też jest pomoc. A że forma troszeczkę odbiegająca od ogólnie przyjętych norm ........... No niestety różni ludzie się budują. Dlatego domagam się powrptu do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Niesmiało sie zapytujemy czy mozna nas umiescic z powrotem w psychologu ??? prosbe swą motywujemy ze nienormalni nie mogą przebywac z normalnymi Prośby zostaną rozpatrzone informujemy, że załączniki przyjmujemy dziś do lewej kieszeni pozdrawiam Edzia Edzie nie ograniczaj się, masz w końcu dwie kieszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 co się dzieje ja nie zamawiałam transferu. Chorymi nie wolno tak miotać skoro moderator się poprawił, to mozna mu jedną tableteczkę posłać. Niech ma biedaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Niesmiało sie zapytujemy czy mozna nas umiescic z powrotem w psychologu ??? prosbe swą motywujemy ze nienormalni nie mogą przebywac z normalnymi Prośby zostaną rozpatrzone informujemy, że załączniki przyjmujemy dziś do lewej kieszeni pozdrawiam Edzia Edzie nie ograniczaj się, masz w końcu dwie kieszenie... Aga myślisz, że dla równowagi, co by nie utykać przyjmować do dwóch kieszeni ... pomyślimy o tym następnym razem pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Trzeba b edzie chyba w klubie pootwierać psychiczne wątki dyskusyjne proponuję: gumka pije w rowek mam rece co lecza balans jaja tu nie ma latryny gacie bez gumki bede nosic ! babka z lechtaczka juz dochodzi punkt G nadal nie odnaleziony rrmi to koza zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... Duży cyc większa powierzchnia parowania nie zagladam kolezankom w dekolt i nie obmacuje po cyckach izolatkę dla Maksia stare, zrzędliwe, z obwisłym biustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 zniose wszystko, ale nie Dlugiego.... a łyzka na to ..niemozliwe ciemiezonych sygnaturek buntu ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... uprzejmie dziekuję Redakcji za "powrót na stare śmiecie" pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.02.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 hurrrra Redakcja nas zwróciła!!!!!!! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts