ewak39 08.02.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Oszcze gałem !! Czy to mialo byc w charakterze perswazji? Bo brzmi jak grozba karalna... A tak na marginesie, co to jest gał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 hurrrra Redakcja nas zwróciła!!!!!!! Dzięki! troche nieszczesliwie to ujelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 .... A tak na marginesie, co to jest gał? ... nie gał, tylko ... gała (powinno chyba być "Oszcze gałą" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 08.02.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 hurrrra Redakcja nas zwróciła!!!!!!! Dzięki! troche nieszczesliwie to ujelas Mnie to wygladalo na ujecie w pelni swiadome... Chef to co to jest gała w kontekscie grozb karalnych? Bo ciagle sobie jakos nie moge wyobrazic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... wg mnie gała = ptaszeczek ... a to dlatego, że nie można napisać (bo obce mogom nie wymówić) Oszczeptaszeczkiem ... za bardzo szeleści i tak gałą się stałą pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Czas reorganizacji przespałam...ale cieszę się, że w znanym mi miejscu obudzić się mogę....czyli ....wszytko będzie po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No. Molestowanko odniosło skutek.Redakcja uległa. Ale... o co Redakcji tak naprawdę chodziło, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No. Molestowanko odniosło skutek. Redakcja uległa. Ale... o co Redakcji tak naprawdę chodziło, hę? jak to o co? o molestowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 No. Molestowanko odniosło skutek. Redakcja uległa. Ale... o co Redakcji tak naprawdę chodziło, hę? jak to o co? o molestowanie To ja bardzo jestem ciekawa, gdzie wylądujemy następną razą... kiedy Redakcja znów odczuje potrzebę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.02.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 czy może mi ktoś wyjasnić o co chodzi tak to jest jak człowiekowi w robocie sprzęt łączący go ze światem nawali nie ma kto napisać , pocieszyć , do szpitala przyjąć.......... w domu bitwa do szklanego ekaraniku , łącze Tpsy przeciążone, limity czasowe, grafik na ścianie i mnie zostaje albo 6 -ta rano albo 24 -ta w nocy ........ gadajcie gdzie wszyscy kiblują....... _________________Paty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts