Agacka1719499039 18.02.2003 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Kodi właściwie chodziło mi o lisy, bo moja dsziałka jest umiejscowiona prawie w lesie a jak wiesz one czesto przenoszą wściekliznę! I psy też lubią się wkopywać do sąsiadów a u mnie będzie suka więc i motywacja większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 19.02.2003 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Agacka, nie wiem jak dużą masz działkę. Przy mojej 150 arowej koszt słupków i podmurówki (gotowe elementy) plus robocizna, wyniósł ok 10000zł, siatka to dodatkowe 2,5 - 3tys zł. Czy to jest dużo, pewnie tak, ale trwałość i wygląd ogrodzenia naprawdę super. Jeśli działka jest mniejsza, koszty będą stanowiły ileś tam procent moich kosztów. Czy lis pod spodem się nie podkopie - zobaczymy za rok czy dwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajsterekEdek 20.02.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Trochę czasu minęło juz od ostatniego wpisu, ale ja mam dylemat dotyczący spręzystosci siatki powlekanej. Czy rzeczywiscie jest tak, że po przejsciu kogoś przez siatkę zostają trwałe odkształcenia nawet w siatkach z grubszym drutem (2,8 mm)? W temacie była poruszana również sprawa pomurówki. Ciekawy jestem czy u osób, które zagłębiły ją w ziemi na tylko na około 30 cm podmurówka jest nadal cała i niepopękana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robson1 11.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 a ja mam drut powlekany 2 mm, i niestety po przejsciu przez taką siatkę zostają ślady, wiem że przy drucie 3,2 mm nie ma takiego problemu, co do podmurówki, to u mnie jest 30-40 cm i nic się nie dzieje, zresztą nawet jeśli ją podniesie podczas zimy i popęka, to chyba nic złego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 01.12.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jestem przeciwnikiem tych powlekanych, z czasem otoczka pęka. Ja mam drut ocynkowany. Po 5 latach nic się z nim nie dzieje, jest jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darsalam 11.03.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Widzę,że pierwsze wpisy są z przed 11 lat, może ktoś się wypowie z tych użytkowników jak w tym okresie czasu sprawowała się siatka powlekana.Czy pękała, czy już ja wymienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts