stuk 08.02.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Jestem w trakcie planowania przyłącza wodnego i właśnie się zastanawiam w jakiej odległości od granicy działki powinno przebiegać. Wzdłuż granicy będzie ogrodzenie (siatka), ale przy ogrodzeniu chcę mieć w przyszłości jakiś żywopłot skutecznie izolujący wzrokowo od sąsiadów. Projektant przyłącza mówi, że musi być ona (rura) min. 1 metr od granicy.Poradzcie proszę czy zostawić ja 1 metr od granicy czy może odsunąć bardziej, biorąc pod uwagę że chcę mieć ten żywopłot.Czyli podsumowując - ma być siatka i żywopłot, oraz rura z wodą jak najbliżej tego - jakie dać odległości od siatki do żywopłotu i do rury z wodą żeby nie marnować miejsca, ale nie zrobić za ciasno lub żeby żywopłot nie rósł bezpośrednio nad rurą? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/47973-rura-z-wod%C4%85-a-%C5%BCywop%C5%82ot-ile-od-ogrodzenia/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts