selimm 07.04.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Poczytaj sobie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68168 (nie zebym reklamowal watek ) no ba! ...cos ta Zielona sił witalnych dostała ...wyglada mi to na macierzynstwo ... ....hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 07.04.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 http://www.dropshots.com/photos/96790/20051128/100942.jpg Ona ma to w sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 07.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Poczytaj sobie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68168 (nie zebym reklamowal watek ) no ba! ...cos ta Zielona sił witalnych dostała ...wyglada mi to na macierzynstwo ... ....hehe... niec o tym nie wiem mysle ze jej sie nudzi beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 tak to juz bywa ze zainteresowany sie ostatni dowiaduje ... jakby co to pamietaj ze byłem Waszym pierwszym rzecznikiem - i flaszka sie amerykansko nalezy + ciepło Kubanka +mucha meksykanska +tortille (byle nie z Tesco) ........jak sie sprawdzi jeszcze w tym roku , to poprosze kabrioleta na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Selimm ja ci zalatwie i burbona i 4 latynoski i kilo tortilli tylko juz głupot nie gadaj ( i mnie nie strasz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 eee nie wchodze w to - muchy ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 08.04.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bardzo proszę o dobre rady: Oto projekt: http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=316&IdKolekcji=21 Nadmieniam, mam działkę bez przyłączy i mieszkam w Świętokrzyskiem Pomiem, krótko niestety NIE mogłoby się udać przy dużym udziale pracy własnej i rezygnacji z bajerów np okien dachowych (ręcznie i za darmo ich nie zrobisz niestety). Mama taki prosty domek i tylko dlatego udalo mi się go postawić. Ale bez kompleksów jestem z niego dumny i dobrze sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
71kkk 09.04.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 przy zalożeniu ze budujesz z tanich materialow, tania izolacja, tanie instalacje, elektryka prosta/ do 10 obwodow/, hydraulika prosta- uda sie. jesli budujesz normalnie - przyjmnij koszt 800 zeta stan surowy otwarty, bez pokrycia dachu. z podlogami- 1300 zeta bardzo tanie wykonczenie, sukcesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 10.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 150 to za mało. Chyba że wszystko robisz sam bo robocizna to ogromne koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartosz01 12.04.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Wybudować dasz rade na pewno, ale za 150 nie zamieszkasz w tym domu, bo zabraknie Ci kilku kluczowych elementów. Ale stan surowy zamkniety powinien sie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 24.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Wydaje mi się że tak, że dasz rade ale pod warunkiem że większość prac na budowie wykonasz sam. (WIĘKSZOŚĆ). Robocizna w tym kraju jest strasznie droga a i nigdy nie masz pewności ze ekipa dobrze zrobi. Ja buduję podobny domek ok. 140 m2 i do tej pory w ciągu dwóch lat wydałem około 80.000 zł. Na budowie był tylko jeden fachowiec, który przygotował więźbę dachową. Resztę prac wykonałem sam z pomocą rodziny. Aktualnie stan surowy zamknięty, dom ocieplony styropianem 16 cm. okna PCV z brązową okleiną, dach z deskowaniem i położone dwie warstwy papy, instalacja CO z Pex-Al-Pex, cwo z rurek KISAN, instalacja elektryczna, ocieplone poddasze wełną 15 cm. podłoga na parterze ocieplona styropianem 10 cm. W środe robię wylewki na parterze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 25.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 W tej cenie dasz radę stan surowy zamknięty, no chyba, że sam będziesz wszystko robił.Wtedy oszczędzisz jakieś 40 - 50 tys na robociźnie... Moim zdaniem, na wykończenie i zamieszkanie nie ma szans, przy zachowaniu przyzwoitego standardu. Ja na samą wykończeniówkę wydałem 200 tys., ale to już inna historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja na samą wykończeniówkę wydałem 200 tys., ale to już inna historia. Toś poszalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 jak dla mnie to za mało, choć nie miałabym nic przeciw gdyby wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GREG.M 05.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja na samą wykończeniówkę wydałem 200 tys., ale to już inna historia. Toś poszalał Najciekawsze jest to, że szaleństw to u mnie za bardzo nie ma Po prostu chałupa duża, to się nazbierało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 05.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Robocizna w tym kraju jest strasznie droga . Nie rozwalajcie mnie proszę takimi tekstami......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts