Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

leyla ,

rzeczywiście nie mamy parapetu tylko blat wpuszczany w okno , ale mnie to kompletnie nie przeszkadza . Tego na zdjęciu nie widać , ale blat za zlewem ma szerokość 25cm i to w zupełności wystarcza na zrobienie na nim bałaganu :wink: . U mnie stoją tam kwiatki :)

Pozdrowionka :)

Ja chciałam zapytać o firaneczki w prezentowanej powyżej kuchni.Bardzo mi się podoba coś takiego.Tyle,że trochę się boję przyklejać na stałe tych zaczepów bo co będzie jak mi się zmieni za jakiś czas

Nasza kuchnia, ciemny orzech. Dzień po montażu dlatego tak surowo :)

http://image64.webshots.com/164/8/94/64/488489464QYYrMh_ph.jpg

http://image61.webshots.com/161/9/0/38/488490038fJEeNt_ph.jpg

Ja chciałam zapytać o firaneczki w prezentowanej powyżej kuchni.Bardzo mi się podoba coś takiego.Tyle,że trochę się boję przyklejać na stałe tych zaczepów bo co będzie jak mi się zmieni za jakiś czas

Eluś ,

te zaczepy można odkleić . Nie jest to tak do końca proste , ale się da i nie ma po nich śladu ( próbowałam ) .

Ariakan ,

piekna kuchnia , gratuluję :)

Podrowionka :)

Witam

Mam fronty drewniane - olcha barwiona na orzech, lakier półmat. Jestem bardzo zadowolona i przekonana, że to był słuszny wybór. Nie widać odcisków palców ani żadnych chlapnięć. Blat jasny - tworzy bardzo ładny kontrast z resztą mebli.

Polecam szczególnie dla tych co nie przepadają za ciagłym lataniem ze szmatą i Pronto.

Pozdarwiam

Ariakan - kuchnia super!

Poszukuję własnie inspiracji do zaprojektowania kuchni w ciemnym kolorze. Zastanawiam się nad połączeniem ciemnego koloru mebli z jakimś "dzikim" kolorem dodatków :)

Masz może zdjęcia z oświetleniem sztucznym?

Po waszych postach chyba tym razem tupnę nogą i postawię na ciemne :lol: , u mnie będzie najprawdopodobniej wenge lub ciemny orzech

Mam wenge i jestem baaardzo zadowolony. Aby nie bylo za ciemno to blat jest jasny, ściany białe, podłoga jasna. Jedynie jak się kot ociera o szafki to lubi zostawiać trochę sierści i widać :-)

Poprzednio były ciemne. Zona stwierdziła - nigdy więcej i są teraz jasne Blat ciemniejszy granitowy. Generalnie chodziło nie tak o kolor mebli jak o to aby kuchnia jako pomieszczenie była jasna.Pod ręką mam niestety tylko zdjęcie mniejszego fragmentu kuchni.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/s6ldap69y2tx6wsq.html

Nasza kuchnia, ciemny orzech. Dzień po montażu dlatego tak surowo :)

sliczna kuchnia! Mnie się też marzyła ciemna kuchnia wenge, niestety- pomieszczenie dość wąskie i ciene meble dodatkowo by je przytłoczyły...