Kukluxik 24.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jeszcze się nie nauczyłam ale jestem blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 24.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 no jeszcze chyba raz musisz spróbować wkleić zdjęcie. Szybko szybko doczekac się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Ja też czekam Kukluxiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Jeszcze się nie nauczyłam ale jestem blisko Jak Ci pomóc, bo ciekawa jestem co nam chcesz pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 25.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Też mam ciemne meble Do wglądu w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 29.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A matko - widze że napięcie wzrasta a ja żadnych cudów Wam tu nie wkleję - tak się tylko chciałam pokazać z moją skromniutką , ciemną kuchnią Nie mam czasu tego wklejania rozgryzać wiec podejrzałam jak to niektórzy z Was robią i umieściłam je w albumie http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50522&q=Nasz%20DOM&k=11 Muszę Wam powiedzieć że kuchnia jest nieustawna : szeroka na 3,20 więc jak na dwa ciągi robocze to trochę za dużo było ale sprawę rozwiązała ta lada odchodząca prostopadle od ciągu z płytą i piekarnikiem. Może dlatego ze miałam prawie rok na myślenie wybrałam najlepszy wariant ustawienia mebelków i po roku użytkowania niczego bym nie poprawiła. Pomieszczenie jest otwarte na salon jak widać a poza oknem nad zlewem są jeszcze drzwi balkonowe od strony północnej więc jest stosunkowo jasno. Tylko delikatnie z krytyką proszę bo już mam tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 30.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 U mnie też będzie wenge, trochę aluminium, jasne blaty. Powinno być nieźle. Kukluxik śliczna kuchnia, dobrze że zdecydowałam się na ten kolor bo miał być zupełnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 30.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 tez jestem zwolenniczką ciemnych mebli..czy to kuchennych, czy salonowych, a kurz i tak trzeba wycierać i tak...a na ciemnych to może nawet czyściej, bo częsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 30.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kukluxik no nieźle, mimo ciemnych frontów cała kuchnie wydaje się być dosyć jasna. Bardzo podobają mi się uchwyty.tylko...Tylko jedno mnie razi to czerwone coś z zielonym kwiatkiem, jedyna rzecz jak dla mnie nie do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Tylko jedno mnie razi to czerwone coś z zielonym kwiatkiem, jedyna rzecz jak dla mnie nie do przyjęcia Na pierwszy rzut oka na miniatury myślałam, że to jest celowe zaznaczenie na zdjęciach ale może w realu wygląda to zupełnie inaczej, czasami - by nie napisać często - zdjęcia nie oddają rzeczywistości Fronty bardzo ciemne, ale kuchnia wydaje się byc bardzo jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kukluxik 31.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Buuuu nie podoba się Wam mój kwiatuszek ? No cóż, może rzeczywiście zdięcia nie oddają rzeczywistości - a do kwiatka jestem bardzo przywiązana , jako malunia zaszczepka pojechał ze mną na studia i tak mi towarzyszył i towarzyszy nadal że w ogóle mnie nie razi. Z resztą mój dom tonie w kwiatach - jak dla mnie to naturalna forma ożywiająca to - jakby nie było - surowe wnętrze. A jeśli chodzi o to coś czerwone ( w rzeczywistości to pomarańczowe) - nie wiem czy sama konstrukcja nie wpadła w oko czy kolor się nie spodobał ? Konstrukcja zbudowana z płyt gips-kartonowych maskuje rurę odchodzącą od pochłaniacza - zamontowane jest w niej dodatkowe oświetlenie. A kolor - no cóż podoba się nam pomarańczowy - bałam się malować większe powierzchnie ścian, dlatego tylko takie akcenty, w oknach są pomarańczowe rolety i właśnie sobie wypatrzyłam obraz w odcieniach w/w. Tak czy inaczej bardzo dziękuję za szczere komentarze i obiektywną ocenę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 A kolor - no cóż podoba się nam pomarańczowy - bałam się malować większe powierzchnie ścian, dlatego tylko takie akcenty, w oknach są pomarańczowe rolety i właśnie sobie wypatrzyłam obraz w odcieniach w/w. No i właśnie o to chodzi, na zdjęciach tego nie widać, a w rzeczywistości te dodatki na pewno dopełniają się wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 To ja już też mam ciemną kuchnię i na razie nie żałuję, wręcz przeciwnie http://ddolasie.photosite.com/~photos/tn/72_348.ts1152375530000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ada24 12.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Ja mam ciemne meble kuchenne: fornir dębowy wybarwiany na orzech. Ani przez chwilę nie żałowałam wyboru. Jasne ściany, blat i podłoga świetnie kontrastują z meblami i rozjaśniają pomieszczenie. Podglądnij sobie na moim wątku, link poniżej. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=838700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 13.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ja też mam ciemną kuchnie jest piękna, zdjęcia tego nie oddają, wklejam zdjątkohttp:// http://img117.imageshack.us/my.php?image=img45010rg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylvie 14.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Betka piekne meble to drewno czy fornir? gdzie je kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśka 14.07.2006 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Dzięki za podpowiedzi. Kuchnia już jest. Fronty: fornir dębowy wybarwiany na ciemny orzech. Nie załuje że dałam ciemny kolor. Dzieki za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 14.07.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Betka piekne meble to drewno czy fornir? gdzie je kupilas? Robił mi stolarz. Taka mała firma rodzinna Rams koło Kiełczowa. Moge podać namiar na priva jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Betka 14.07.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Fronty są drewniane. Wszystko widoczne, naweto po otwarciu jest fornirowane i postarzane. Reszta to laminat. Kolor teak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 10.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Maxtorka jakie masz duze okno w kuchni?Podaj namiary jak mozesz a kuchnia jest przesliczna;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts