Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ciemne meble kuchenne - czy ktoś żałuje?

Aśka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 106
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

leyla ,

rzeczywiście nie mamy parapetu tylko blat wpuszczany w okno , ale mnie to kompletnie nie przeszkadza . Tego na zdjęciu nie widać , ale blat za zlewem ma szerokość 25cm i to w zupełności wystarcza na zrobienie na nim bałaganu :wink: . U mnie stoją tam kwiatki :)

Pozdrowionka :)

Ja chciałam zapytać o firaneczki w prezentowanej powyżej kuchni.Bardzo mi się podoba coś takiego.Tyle,że trochę się boję przyklejać na stałe tych zaczepów bo co będzie jak mi się zmieni za jakiś czas

Eluś ,

te zaczepy można odkleić . Nie jest to tak do końca proste , ale się da i nie ma po nich śladu ( próbowałam ) .

Ariakan ,

piekna kuchnia , gratuluję :)

Podrowionka :)

Witam

Mam fronty drewniane - olcha barwiona na orzech, lakier półmat. Jestem bardzo zadowolona i przekonana, że to był słuszny wybór. Nie widać odcisków palców ani żadnych chlapnięć. Blat jasny - tworzy bardzo ładny kontrast z resztą mebli.

Polecam szczególnie dla tych co nie przepadają za ciagłym lataniem ze szmatą i Pronto.

Pozdarwiam

Po waszych postach chyba tym razem tupnę nogą i postawię na ciemne :lol: , u mnie będzie najprawdopodobniej wenge lub ciemny orzech

Mam wenge i jestem baaardzo zadowolony. Aby nie bylo za ciemno to blat jest jasny, ściany białe, podłoga jasna. Jedynie jak się kot ociera o szafki to lubi zostawiać trochę sierści i widać :-)

Poprzednio były ciemne. Zona stwierdziła - nigdy więcej i są teraz jasne Blat ciemniejszy granitowy. Generalnie chodziło nie tak o kolor mebli jak o to aby kuchnia jako pomieszczenie była jasna.Pod ręką mam niestety tylko zdjęcie mniejszego fragmentu kuchni.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/s6ldap69y2tx6wsq.html