angong 08.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Znalazłam na formu odpowiedz goscia ktory na pytanie co przed chudziakiem odpisal ze mozna umiescic pod chudziakiem "arota z pilotem". Nie znam tej nazwy i nie wiem o co cho? wiem tylko, ze zwiazane jest to z oswietleniem ogrodu lub sterowaniem automatycznym do bramy? Prosze moze ktos cos mi przyblizy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 09.02.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 To taka rurka osłonowa do kabla. A pilot to pewnie drut wpuszczony w nią po to aby później za jego pomocą przeciągnąć kable przez rurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angong 13.02.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 To taka rurka osłonowa do kabla. A pilot to pewnie drut wpuszczony w nią po to aby później za jego pomocą przeciągnąć kable przez rurkę Ok ale to sie chyba peszel nazywa o ile pamietam. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts